LEDENVOORDEEL ESSENT

Jouw bakkerijfederatie Bakkers Vlaanderen zat de laatste tijd niet stil. We hebben speciaal voor onze leden een nieuwe overeenkomst gesloten met een betaalbare en betrouwbare energiemaatschappij!

Energie op maat

Als lid van de bakkerijfederatie kun je, dankzij onze overeenkomst met ESSENT, vanaf nu genieten van een voordelig tarief op maat. Die tarieven zul je niet terugvinden in de vergelijkingsmodule van de VREG. Exclusief voor onze leden heeft essent.be een nieuw, marktconform product ontwikkeld, met bijzonder scherpe tarieven.

Opgelet!
De tariefkaart is opgesteld voor alle leden met een gemiddeld verbruik dat tussen 0 - 100 MWh ligt voor elektriciteit en voor gas tussen 0 - 150 MWh. Alle leden met een hoger verbruik kunnen ons rechtstreeks contacteren om een aanbod te krijgen gebaseerd op hun verbruiksprofiel. 

Een voorstel op maat wil zeggen dat het tarief minstens gelij is aan het tarief onderhandeld door Bakkers Vlaanderen en zelfs lager kan zijn bij een hoger verbruik. 

Wat heb je als bakker nodig om in te schrijven op het tarief van Bakkers Vlaanderen of om tarieven te krijgen voor hogere verbruiksprofielen? 

  • Een rekeninguitreksel
  • BTW-Nummer
  • EAN code Elektriciteit en/of Gas
  • Totaal jaarlijks verbruik dag en nacht / Enkelvoudig
  • Einddatum van het huidige contract als uw huidige verbruik > 50 MWh elektriciteit en/of 100 MWh gas.

Als het aangekochte volume hoger is dan 50 MWh voor elektriciteit en 100 MWh voor gas, is het ook nodig dat de bakker zelf zijn contract opzegt met zijn huidige leverancier in overeensteming met de algemene voorwaarden. Normaal gezien is dit 3 maanden voor de einddatum van het contract.

 

Contact

Benieuwd naar je nieuwe, uitzonderlijk aantrekkelijke tarief? Een gespecialiseerd team van 7 Essent-medewerkers geeft je met plezier meer details. Ze zijn elke dag beschikbaar van 9u tot 17u, via e-mail op bakkers@essent.be of op het nummer 03 270 95 79 .

Belangrijk! Zorg dat je zeker lid bent van de bakkervereniging. Je kan alleen gebruik maken van het tarief van Bakkers Vlaanderen met bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer.