DOWNLOAD HIER DE AFFICHE VOOR DE STIP IT-ACTIE

Download hier de affiche voor de STIP IT-actie

Download hier de affiche voor de STIP IT-actie

Al sinds 2012 gaat Ketnet de strijd aan tegen pesten. Met groot succes! Maar helaas is pesten voor velen nog een dagelijkse realiteit. Daarom blijft Ketnet onverminderd campagne voeren. De laatste 3 jaar met STIP IT, een actie waarbij de 4 stippen, die ondertussen al hét symbool tegen pesten geworden zijn, centraal staan. De stippen zijn als het ware een antipestvirus dat zo veel mogelijk verspreid moet worden. Elke stip staat voor een afspraak die pesten tegengaat.

Ketnet werd tijdens vorige edities al massaal geholpen door kinderen én volwassenen, door tal van bekende gezichten, die allemaal een foto van hun hand met 4 stippen op sociale media postten en zelfs al door onze koningin Mathilde!

En nu kloppen ze dus graag bij de bakkers aan. De bakkers zouden Ketnet enorm kunnen helpen met het verspreiden van de stippen door tijdens de campagne lekkers met 4 stipjes in de etalage of toonbank te zetten. Hoe, dat laten ze volledig aan de fantasie en creativiteit van de bakkers zelf over, maar het kan al heel simpel met 4 framboosjes of 4 roomtoefjes.

Ketnet zal tijdens deze campagne de kinderen ook aanmoedigen om iets lekkers met 4 stippen te geven aan iemand die het nodig heeft, omdat die bv. gepest wordt, of aan iemand die het verdient, omdat die het bv. altijd opneemt voor iemand die gepest wordt. Als een kind dan voorbij een bakkersetalage loopt en dat taartje met 4 stippen ziet, dan is de stap om iemand plezier te doen, snel gezet.

Doe mee!
Bakkers die zich graag engageren kunnen tijdens de campagne, die loopt van 2/2/20 tem 21/2/20, lekkers met 4 stippen in hun etalages uitstallen en de affiche van STIP IT in hun zaak ophangen.

Download hier!
Poster 
Flyer