DOSSCHE MILLS LANCEERT NIEUWE CORPORATE WEBSITE

Dossche Mills lanceert nieuwe corporate website

Dossche Mills lanceert nieuwe corporate website

Met trots presenteert Dossche Mills haar nieuwe website. Een overzichtelijke informatieve website met een duidelijke structuur, compleet assortiment en vele inspirerende recepten. Dossche Mills heeft de inmiddels herkenbare huisstijl volledig doorgetrokken in de nieuwe website.

De website werd ontwikkeld met oog op de grote diversiteit aan klanten en prospecten die Dossche Mills kent. Daarbij is rekening gehouden met de verschillende landen, assortimenten en talen.

 

Artisanale bakkerij

Artisanale klanten krijgen een duidelijk overzicht van het assortiment. Per product worden de productinformatie, kenmerken en toepassingen duidelijk opgelijst. Tevens staan bij de categorie ‘Meergranen’ beschrijvingen inclusief de toegevoegde zaden en pitten vermeld. Onder het kopje ’Recepten’ vinden artisanale klanten tal van inspirerende recepten die met zorg zijn samengesteld door Dossche Mills’ baktechnisch adviseurs.

 

Uitgebreid assortiment en mogelijkheden

Dossche Mills biedt vele verscheidene artikelen aan industriële brood- en banketbakkerijen evenals aan de voedingsmiddelenindustrie. Van bloem- en meelsoorten tot op maat gemaakte meergranenmixen en van bewerkte kiemen & zemelen tot hitte behandelde bloem & mixen; de veelheid aan mogelijkheden wordt beschreven onder de categorie ‘Sectoren’.

 

My Dossche Mills

Speciaal voor artisanale klanten heeft Dossche Mills een persoonlijk informatieplatform ontwikkeld. Binnen My Dossche Mills kan de klant eenvoudig contact nemen met zijn accountmanager of baktechnisch adviseur contact. Daarnaast is het mogelijk om favoriete recepten te bewaren en technische fiches te raadplegen en te downloaden.

 

Zoek en Win

Zodoende de nieuwe website met een knipoog te lanceren heeft Dossche Mills een foto verstopt. Bezoekers van de website kunnen op zoek gaan naar deze foto en maken bij het vinden ervan kans op een mooie prijs.