WORD JIJ LAUREAAT VAN DE ARBEID?

Word jij Laureaat van de Arbeid?

Word jij Laureaat van de Arbeid?

De ‘Laureaten van de Arbeid’ is een organisatie van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid, in samenwerking met de representatieve werknemersorganisaties en de beroepsverenigingen.

Waarom?
Er is te weinig aandacht voor goed werk en schouderklopjes zijn er nooit te veel. Samen met het KIEA, willen de werkgevers- en werknemersorganisaties en de bevoegde overheden diegenen die zich blijven investeren in hun beroep officieel huldigen. Het behalen van de titel van Laureaat van de Arbeid en een van de labels die wij u voorstellen, bevestigt immers de kwaliteit van uw werk, benadrukt uw talent en inzet voor uw beroep en geeft een meerwaarde aan uw loopbaan en uw organisatie. Kortom, het is een titel waar u best trots op mag zijn en een teken van uw kwaliteiten die een voorbeeld voor uw collega’s kunnen zijn.

Voor wie?
Deze oproep is voor iedereen die werkzaam is een van de volgende sectoren: Broodbakkerij – Banketbakkerij – Ambachtelijke Ijsbereiding en Chocoladebewerking.

Wat is een Laureaat van de Arbeid?
De titel van Laureaat van de arbeid maakt deel uit van een lange traditie om mensen te huldigen voor hun professionele inzet. Afhankelijk van een aantal specifieke criteria behaalt de kandidaat de titel van Laureaat van de Arbeid – Label “Toekomst in het beroep”, “Ervaring en Innovatie” of “Expert”. De lijst van de Laureaten wordt bij Koninklijk Besluit bekrachtigd. De eretekens worden tijdens een evenement overhandigd aan de Laureaten.

Hoe inschrijven?
U kan alle informatie vinden op onze website www.iret-kiea.be. Kandidaten hebben daar ook de mogelijkheid om zich online in te schrijven. Alle geïnteresseerden kunnen de formulieren eveneens aanvragen per e-mail: info@iret-kiea.be, per post: KIEA – Blijde Inkomstlaan 17-21 te 1040 Brussel of per telefoon: 02 233 88 91. De kandidatuur moet ten laatste op 29 februari 2020 per e-mail ingediend worden. (of eventueel per post).

Moedig je collega’s aan!
Vindt u dat een of meerdere van uw collega’s een label verdienen? Moedig hen aan! Stuur haar of zijn gegevens door. De persoon zal dan door het KIEA worden uitgenodigd om zich in te schrijven.