UITNODIGING: ALGEMENE VERGADERING OP 14 SEPTEMBER

Uitnodiging: algemene vergadering op 14 september

Uitnodiging: algemene vergadering op 14 september

Dinsdag 14 september gaat de jaarlijkse algemene vergadering van Bakkers Vlaanderen door. Hierop nodigen we al onze leden graag uit. De vergadering start om 13u30. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje.

De organisatie van de Algemene Vergadering is in handen van de provincie Oost-Vlaanderen. Samen met collega’s kijken we terug op het voorbije jaar. Dit jaar verzamelen we met z’n allen in het Centrum Ronde van Vlaanderen (Markt 43, 9700 Oudenaarde).

Jouw visie en standpunten

Deze bijeenkomst vormt een uitgelezen kans om ons jouw visie en standpunten over Bakkers Vlaanderen en haar beleid mee te delen. Daarnaast wordt er uitleg gegeven bij de financiële situatie van Bakkers Vlaanderen, het werk van de diverse commissies en komt er een statutair gedeelte aan bod. We hopen alvast op een talrijke opkomst!

Agenda

13u30 Onthaal met koffie 

14u00 Start AV in de Paterbergzaal + vertrek uitstap partners

15u30 Pauze met koffie

16u00 Bezoek wielermuseum met gids. Het museum is een interactief belevingsmuseum, opgebouwd rond de wielerklassieker de Ronde van Vlaanderen

18u00 Aperitief + diner

Menu
Verse soep, huisgemaakte varkenswangetjes met salade en frietjes, koffie en water inbegrepen. De menu kost € 55,50 euro p/p.

 

Dames op bezoek naar het stadhuis

De meereizende dames die niet wensen deel te nemen aan de vergadering maken naar jaarlijkse gewoonte een uitstap. Dit keer gaan we op bezoek naar het boeiende stadhuis van Oudenaarde. Daar bezoeken we De Volkszaal, de Schepenzaal, de restauratieruimte, de Bovenlakenhalle met 16de -eeuwse wandtapijten en de Zolder met een fantastische collectie zilverwerk. In deze twee laatste ruimtes staan ook een aantal werken van Johan Tahon. Tot eind september loopt in het MOU/Stadhuis de tentoonstelling ‘Johan Tahon – universus - sculpturen 1999 – 2021’.

De veiligheidscel van de Stad Oudenaarde beslist om voorlopig maar maximum 10 personen toe te laten. Dit omwille van de veiligheid, de nog steeds geldende afstandsregel van 1,5 meter, kwaliteit van de gidsbeurt, akoestiek, de beperkte oppervlakte van sommige ruimtes en de ventilatiemogelijkheden. In september hoopt men naar 15 personen per gids te kunnen gaan. Deelname: 10 € / pp.

 

Schrijf je in vóór dinsdag 1 september
via cindy@bakkersvlaanderen.be.