DOE MEE AAN DE WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER (17-25 OKTOBER) !

Doe mee aan de Week van de ambachtelijke bakker (17-25 oktober) !

Doe mee aan de Week van de ambachtelijke bakker (17-25 oktober) !

Van 17 tot en met 25 oktober organiseert Bakkers Vlaanderen een tweede editie van de ‘Week van de ambachtelijke bakker’. Dit jaar staat de editie helemaal in het teken van de koffiekoek! Jij doet toch ook mee?! 

Waarom?


Het broodverbruik staat al jaren onder druk. Meer nog, onze ambachtelijke bakkers verliezen marktaandeel en heel wat Vlamingen zijn vergeten dat bij hen om de hoek er een ambachtsman is die hoogwaardige verse brood- en banketproducten maakt en verkoopt. Bakkers Vlaanderen neemt daarom het initiatief om de Week van de Ambachtelijke Bakker te organiseren.

Campagne & promotiemateriaal

Het promotiefilmpje kan je downloaden via onze website voor je tv-scherm of kan je via de Facebookpagina van Bakkers Vlaanderen delen op je eigen pagina. Het filmpje heeft een dubbele lading. De ambachtelijke bakker is er voor alle dagen in je leven. Van geboorte tot verjaardags- of huwelijkstaart en ja zelfs voor de koffietafel bij een overlijden. Het zijn onze bakkers die hun leven geven om dag in dag uit knapverse en gezonde producten te maken en te verkopen.

Tweede editie

De Week van de Ambachtelijke Bakker kent dit jaar zijn tweede editie; echter het concept is wel gewijzigd. Waar de consument vorig jaar gratis kon ontbijten in een van de locaties binnen uw provincie wordt nu gekozen om te werken rond het thema ‘koffiekoeken’. De koffiekoek is een product dat iedereen maakt, iedereen kent en altijd goed verkoopt.

Doe je mee?

Yes, uiteraard! Het is belangrijk dat we samen werken om onze ambacht in de kijker te zetten. We maken het je daarom ook zo makkelijk mogelijk. Inschrijven is niet nodig. Wil je meedoen, hang dan de meegestuurde posters op zodat de consument weet dat ook jij meedoet en laat het weten via sociale media. De actie zal via de media bekend gemaakt worden. 

Kortingen & Promoties

De Week van de Ambachtelijke Bakker wordt ondersteund door enkele firma’s, waarvoor onze dank! HIER vind je enkele promoties; exclusief voor onze leden!