ALTERNATIEVE GRANEN - DESEMBRODEN - GEKOELDE DEGEN

Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen

Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. Michaël, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

Een “full option" opleiding. Traditie, trend en hype in één opleiding.

  • Desembroden hebben hun plaats al in onze huidig assortiment.
  • Gekoelde degen en verdelen zonder ontgassen is een trend die niet meer weg te denken is in onze organisatie.
  • Alternatieve en oude granen zijn een hype die onze klanten beginnen te waarderen.

 

Programma

  • Werken met Klein spelt, Kamut, Eenkoorn en Emmer, de verschillende graansoorten die we zullen verwerken.
  • Technieken als “Ebouillantage", autolyse, voordeeg, desem, poolich zullen in de verschillende verwerkingen aan bod komen.
  • Het vermengen van verschillende noten en droge vruchten maken het assortiment compleet.