CURSUS CHOCOLADE IN BAKKERIJTOEPASSINGEN: 4 & 5 NOVEMBER

Cursus chocolade in bakkerijtoepassingen: 4 & 5 november

Cursus chocolade in bakkerijtoepassingen: 4 & 5 november

De combinaties brood en chocolade zijn eindeloos! We kennen allemaal de traditionele chocoladekoek maar wil je je klanten verrassen met heerlijke en haalbare combinaties, toevoegingen en afwerkingen? Noteer dan alvast 4 & 5 november 2019 in je agenda en volg de cursus "Creatieve manieren om chocolade te gebruiken bij bakkerijtoepassingen" gegeven door Callebaut Chocolate Ambassador Ludovic Deblauwe. Hij toont je efficiënte technieken die toepasbaar zijn in dagelijkse productieprocessen. Een meerwaarde voor brood, viennoiserie, zoet en hartig. 

Datum: 4-5 november 2019
Docent: Callebaut Ambassadeur Ludovic Deblauwe
Taal: Nederlands
Locatie: Chocolate Academy Belgium (Wieze)

Interesse: www.chocolate-academy.com > Belgium
Prijs: 600€ (2 dagen)

Inschijvingen:https://www.chocolate-academy.com/be/nl/ of via chocolate_academy_belgium@barry-callebaut.com

Ter info: voor deze cursus komt Alimento ook in tussen. Voor deze cursus geldt een korting van 260€ (2 x 130€/dag).
Dit geldt voor alle Belgische bakkers, patissiers of chocolatiers die onder Paritair Comité 118 of 220 vallen en minder dan 100 werknemers hebben. Deze korting geldt ook voor de manager indien hij/zij deelneemt samen met de werknemer(s). Hetzelfde geldt voor leerkrachten technisch onderwijs die bakkerij-, patisserie- of chocolaterievakken geven. Wanneer ontvang je deze korting? Je betaalt eerst het volledige bedrag aan het Chocolate Academy™ centre. Wanneer de cursus afgelopen is, brengen wij Alimento op de hoogte van hun aanwezigheid. Aliment zal een deel van de totaalprijs terugbetalen.