VLAM PROMOOT SPECIAALZAKEN

VLAM promoot speciaalzaken

VLAM promoot speciaalzaken

Beste handelaar,

Tijdens deze bizarre tijden is eten een van de weinige dingen die jullie klanten wel nog massaal kunnen doen. We merken dat er bij de consument onduidelijkheid is over welke handelszaken open zijn en welke niet.

Hier kunnen we alleen maar op inspelen door hen goed te informeren. VLAM wil via zijn kanalen de consument bereiken die aan de slag willen gaan met producten van bij ons.

Daarom deze oproep!
Blijf jij open tijdens deze coronatijd?

Bezorg ons dan jullie gegevens via dit online formulier en wij zorgen dat jullie gegevens worden opgenomen op onze website https://www.lekkervanbijons.be/speciaalzaken-in-oost-vlaanderen. We maken dit eveneens kenbaar via Facebook, Instagram en Google.

Deze gegevens zullen enkel door VLAM gebruikt worden om een pagina aan te maken voor het vinden van een winkel en de verdere uitvoering ervan.

VLAM wil zeker niemand verplichten om hun handelszaak te openen. Dit is voor iedereen een eigen keuze. We wensen ook ons respect uit te drukken voor elke moeilijke beslissing die ieder van jullie de afgelopen dagen heeft moeten nemen. Nogmaals, veiligheid boven alles.

Vanuit het hele VLAM-team wensen wij iedereen nog veel goede moed voor de komende weken en maanden.

Houd het veilig!

Vriendelijke groet

Koen Vanswijgenhoven en Filip Fontaine
VLAM