INNOBAKER: EEN REEKS WORKSHOPS SPECIAAL VOOR JOU!

InnoBaker: een reeks workshops speciaal voor jou!

InnoBaker: een reeks workshops speciaal voor jou!

Beste bakker / patissier,

Wil je als bakker of patissier wel eens met iets nieuws en anders aan de slag? Schrijf je dan zeker in voor de ‘InnoBaker’ workshop reeks! In elke workshop gaan we, na een korte theoretische inleiding, met alle deelnemers aan de slag rond enkele innovatieve thema’s, onder leiding van gespecialiseerde coaches. Naast product- en procesinnovaties, worden ook businessaspecten behandeld.

De InnoBaker workshop reeks is deel van het innovatieforum voeding, ondersteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), UNIZO en Flanders’ FOOD.

In deze workshops maak je kennis met innovatieve grondstoffen en processen, en leer je hoe je deze eenvoudig kan toepassen in je eigen zaak. Rechtstreeks contact met de toeleveranciers, het werken in kleine groepen en het contact met gelijkgestemde bakkers zal u als deelnemer inspireren en motiveren om zelf aan de slag te gaan. Om het plaatje te vervolledigen komen ook enkele businessaspecten, zoals klantencommunicatie aan bod tijdens de sessies. Bovendien kan u beroep doen op één dag persoonlijke begeleiding, waar één of enkele specifieke vragen verder worden uitgewerkt door een gepaste partner of coach.

Meer informatie: https://www.flandersfood.com/Event/2021/InnoBaker-Workshops