DOE MEE MET DE WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER: 16-24 OKTOBER

Doe mee met De Week van de Ambachtelijke Bakker: 16-24 oktober

Doe mee met De Week van de Ambachtelijke Bakker: 16-24 oktober

Van 16 tot en met 24 oktober 2021 organiseert Bakkers Vlaanderen opnieuw een Week Van De Ambachtelijke Bakker. Dit jaar in het teken van de AMANDEL. Amandel is een veelgebruikt product in uw ambachtelijke bakkerij.

Inmiddels ontving u via de post enkele receptideeën om de AMANDEL extra in de kijker te zetten tijdens deze week. Recepten die we hebben gekregen van firma’s die ons graag ondersteunen tijdens deze week. Wij bevelen deze firma’s dan ook graag aan. Voor de meegestuurde poster zal u zeker een plaatsje vinden in uw ambachtelijke bakkerswinkel.

We bedanken Zeelandia , Ireks, Corman, Didess en Puratos - die al het drukwerk voor haar rekening nam. U kan terecht bij deze firma’s voor extra info over de recepten en hun amandelproducten.

Win B&B in streek Valencia

Indien u als ambachtelijke bakker deelneemt aan deze week maak je kans op een verblijf van 5 dagen in de Spaanse B&B Casa La Paloma. Dit in de streek van Valencia, tussen Murcia en Alicante. Een regio die bekend staat om zijn amandelproductie.

Het enige dat U hiervoor moet doen is een foto doorsturen van uw amandelweek bijv. een product dat u in de kijker zet of een actie dat u doet. Alles telt mee als de amandel maar aan bod komt. Foto’s bezorgen kan via info@bakkersvlaanderen.be of #bakkersvlaanderen in je social media post. 

Beste leden, het is soms moeilijk om ons ambacht, waar we terecht fier op zijn, positief naar voren te brengen. Graag vraag ik dan ook jullie medewerking om van deze week een succesweek te maken. Dit kunnen we alleen als we dit samen doen.

Indien u meer info wenst over deze actie kan er steeds contact opgenomen worden met Bakkers Vlaanderen. Wij staan u graag te woord en helpen waar nodig.

Veel succes!