NIEUWS

Loon & Quarantaine

Mijn medewerker is niet ziek, maar zit in quarantaine voor zichzelf of voor een gezinslid. Wat zijn je opties als werkgever?
Lees verder...

Verplicht attest voor niet-telewerkers

In de strijd tegen het coronavirus heeft de regering telewerk opnieuw verplicht. Download daarom ons document voor essentiële verplaatsingen en telewerk.
Lees verder...

Registratietool telewerk is online

Sinds 20 november moet je terug verplicht telewerk toepassen in je bedrijf. Daarnaast moet je als werkgever ook de registratietool terug invullen. De tool staat inmiddels online. Wat moet je concreet doen?
Lees verder...

Marktonderzoek notenteelt

Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek is bezig met een grondig marktonderzoek rond de notenteelt in Vlaanderen. De resultaten van deze marktstudie zullen worden gebruikt om de notenteelt in Vlaanderen verder uit te bouwen.
Lees verder...

Julien Limbach van Antwerpse Gelato Giuliano beste ijsbereider van België

Julien Limbach van Gelato Giuliano uit Antwerpen kroonde zich maandag 22/11 tot de nieuwe Belgisch Kampioen Ijsbereider. Hij won de Carpigiani Gelato Festival Challenge met zijn ijs van eekhoorntjesbrood, zwarte olijven en pistachenootjes.
Lees verder...

Hoe overtuig je je medewerkers om zich te laten vaccineren ? 7 bruikbare tips

Misschien maak je je ook zorgen over personeel dat zich niet wil laten inenten? En wil je ook helpen om je nog niet-gevaccineerde medewerkers te overtuigen van het belang van de vaccinatie? Deze tips kunnen je hierbij van dienst zijn.
Lees verder...

Hoe kan ik veilig ondernemen?

Hoe kan ik mijn personeel veilig tewerk stellen? Mag ik de temperatuur van mijn medewerkers checken of hem of haar vragen een negatieve coronatest voor te leggen? Ontdek hieronder het antwoord op deze vragen en zoveel meer! 
Lees verder...

Bestel nu de Coronapremie bij Monizze en kies voor 100% gebruiksgemak!

In het kader van een afgesloten sectoraal akkoord binnen PC 118 hebben uw werknemers recht op een coronapremie volgens de voorwaarden van de CAO. Deze premie dient gestort te worden aan uw werknemers, uiterlijk 31 december 2021. Bestel ze meteen!
Lees verder...

Bakkers Vlaanderen blikt terug op geslaagde Week van de Ambachtelijke Bakker

De Week van de Ambachtelijke Bakker is een groot succes geworden. Ontdek hier wie de vijfdaagse B&B naar de streek Valencia won!
Lees verder...

Mondmasker opnieuw verplicht in bakkerswinkels

Omwille van de stijgende besmettingscijfers besliste het Overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. De maatregel geldt vanaf vrijdag 29 oktober.
Lees verder...