NIEUWS

Scoor extra omzet tijdens het lunchmoment met hartige viennoiserie van Banquet d’Or®

Wist je dat hartige snacks steeds populairder worden, vooral ook bij de jongere generaties? Haal daarom nu de nieuwe gerezen bladerdeegsnacks van Banquet d’Or® in huis en serveer je klanten iets hartigs voor de lunch. Lekker, zowel koud als warm.
Lees verder...

Bakkers gezocht voor nieuw TETRA project van HOGENT/UGent - LOBRO2

Hoe kan je als warme bakker met lokale bloem of meel aan de slag gaan om nieuwe producten te ontwikkelen? Voor het nieuwe TETRA project LOBRO2 wordt naar bakkers gezocht die willen zetelen in de begeleidingscommissie.
Lees verder...

Nieuwe gegevens forfait bakkers voor inkomstenjaar 2021

Naar aanloop van de afschaffing van de forfaitaire taxaties vanaf inkomstenjaar 2023 kunnen bakkers belast in de personenbelasting nog voor 2021 vertrouwen op hun gekende forfaitaire taxatie voor de bepaling van hun inkomsten voor BTW en Directe Belasting
Lees verder...

Veilig aan het werk in coronatijden: welke inbreuken moet je absoluut vermijden?

Om het coronavirus hopelijk ooit de kop in te drukken, moeten we met zijn allen de wettelijke coronamaatregelen volgen. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij waar ook de diensten van de sociale inspectie het strengst op toezien.
Lees verder...

Welk brood kun je perfect eten zonder beleg?

Brood met beleg, voor vele mensen zijn deze zaken onafscheidelijk. Maar wist je dat er ook brood bestaat dat je perfect zonder beleg kunt eten.
Lees verder...

Is koolhydraatarm brood echt zo gezond?

Is koolhydraatarm brood echt zo gezond? We bekijken het verschil met wit en bruinbrood en vertellen je ook waar je koolhydraatarm brood kunt vinden.
Lees verder...

OiRA Bakkers, gratis online hulp bij risicoanalyse

Preventieve aandacht voor veiligheid en gezondheid is essentieel in een duurzaam bedrijfsproces. Inzetten op risicoanalyse en -beperking en een goed, up-to-date plan van aanpak hebben is wettelijk verplicht. Ontdek hier OiRA Bakkers!
Lees verder...

Verhoogd pensioen voor zelfstandigen vanaf 2021

Vanaf 2021 wordt het pensioen van zelfstandigen op dezelfde manier berekend als de pensioenen van werknemers. Zo ontvang je voor elk loopbaanjaar ruim 40% extra pensioen.
Lees verder...

Wat wil jij bijleren?

In het voorjaar van 2021 gaat Flanders’ FOOD samen met Unizo een traject met praktische workshops voor bakkers aanbieden.
Lees verder...

Ketnet doet opnieuw een beroep op de bakkers om pesten te stoppen!

Ketnet roept voor de nieuwe STIP IT-campagne opnieuw de warme hulp van onze bakkers in. Dat signaal kunnen de bakkers geven door vanaf 17 janauri lekkers met 4 stipjes in de etalage of toonbank te zetten.
Lees verder...