NIEUWS

Uw elektriciteitsfactuur laag houden onder het capaciteitstarief

Zo vermijdt uw bakkerij verbruikspieken onder de nieuwe netkostenberekening.
Lees verder...

Voorwaarden voor Vlaamse energiesteun worden versoepeld

De Vlaamse regering heeft beslist de energiesteun voor bedrijven die te kampen hebben met hoge energiefacturen te verlengen tot 28 februari. Ook de voorwaarden om in aanmerking te komen worden versoepeld.
Lees verder...

Klassiekers 2.0 Tompouce: ontdek alle recepten!

Met klassiekers 2.0 bieden we telkens een product in een nieuw jasje aan. De eerste in rij is de tompouce.
Lees verder...

Lonen arbeiders geïndexeerd met 10,96% vanaf 1 januari 2023

Je vindt hierbij de sectorale minimumlonen die gelden voor arbeiders in PC 118 vanaf 1 januari 2023. 
Lees verder...

Maximale aantal uren studentenarbeid stijgt naar 600

De maatregel duurt zeker tot en met 2024.
Lees verder...

Dossche Mills neemt het Nederlandse Waddenmolen over

Zaakvoerder Frank Vogelzang blijft het bedrijf verder leiden: "Ik zie dit als een grote stap vooruit".
Lees verder...

Belangrijke wijziging forfait bakkers en ijsbereiders voor inkomstenjaar 2022

Op verzoek en initiatief van Bakkers Vlaanderen en de Confederatie van de Belgische Brood en Banketbakkers werd een aanvraag ingediend tot aanpassing van de forfaits voor bakkers en ijsbereiders bij de Centrale BTW diensten te Brussel.
Lees verder...

Indexatie lonen

Op 1 december werden de lonen voor PC 201 aangepast met 2 % ingevolge indexatie. Ook het indexcijfer de aanpassing op 1 januari 2023 van de lonen van de arbeiders (PC 118) is gekend. Het bedraagt 10,96 %.
Lees verder...

Energiecrisis: Banken staan klaar om bedrijven te ondersteunen

De financiële sector staat klaar om ondernemingen die het moeilijk hebben door de stijgende energie- en grondstofprijzen maximaal bij te staan.
Lees verder...

Free From Functional Food & Health Ingredients viert haar 10e verjaardag met een succesvolle editie in Amsterdam

Free From Functional Food & Health Ingredients, Europa's toonaangevende innovatieplatform voor de free from, biologische, veganistische, functionele en ingrediënten voedingsindustrie, vierde haar 10e editie in Amsterdam met een groot aantal bezoekers.
Lees verder...