NIEUWS

Controles en inspecties door het Agentschap 

De bescherming van de veiligheid van de burgers in het algemeen en van de voedselketen blijven essentiële opdrachten. Vanuit dit standpunt blijft het FAVV controles uitvoeren.
Lees verder...

Nieuw pakket coronasteunmaatregelen

De federale regering kondigde op 6 november opnieuw een pakket coronasteunmaatregelen aan. Deels een verlenging van bestaande maatregelen, deels enkele nieuwe maatregelen. Check hier wat er bij zit voor jou.
Lees verder...

Verplicht attest voor niet-telewerkers

Als werkgever moet je je werknemers een attest bezorgen, dat bevestigt dat hun aanwezigheid op de werkplaats noodzakelijk is. Download snel ons gratis model. 
Lees verder...

Wat is melkbrood?

Wat is melkbrood? En wanneer is er wettelijk gezien sprake van melkbrood? Je leest het allemaal in deze blog.
Lees verder...

Is de broodkorst gezond: ja of nee?

Is de broodkorst gezond? En hoe ontstaat de broodkorst nu eigenlijk? Je leest het allemaal in deze blog.
Lees verder...

Flexibele poule korting | Bakkers Vlaanderen

Sinds een paar maanden werkt Bakkers Vlaanderen samen met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner die snel en digitaal de juiste bijverdieners matcht met jouw zaak en alle administratie van jou overneemt.
Lees verder...

Reken met ons mee!

Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de kostprijs van enkele bakkerijproducten. Onze economische commissie zoekt medewerkers!
Lees verder...

Medewerker besmet met COVID-19. Wat nu?

Iemand uit jouw onderneming is besmet met corona. Wat moet je nu doen? Als werkgever moet je een bepaalde procedure volgen. Om het jou gemakkelijk te maken, goten wij het in een handig overzicht! 
Lees verder...

Nachtklok in het land | Bakkers Vlaanderen

Sinds maandag 19 oktober geldt er in heel België een nachtklok tot 5u, behalve voor essentiële verplaatsingen, zoals het woon-werkverkeer. Download hier het attest voor werknemer & werkgever.
Lees verder...

“Vraag op tijd om hulp”

Laurens De Vestele (25) en Melissa Vande Ryse (24) van bakkerij Laurens uit Varsenare waren op woensdag 30 september te zien in het nieuwe Eén-programma Andermans Zaken. "Onze boodschap aan onze collega bakkers is: durf hulp te zoeken."
Lees verder...