LID WORDEN VAN BAKKERS VLAANDEREN

Lid worden van Bakkers Vlaanderen is een slimme keuze voor zelfstandige ambachtelijke bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders!

  • Je krijgt toegang tot alle informatie op www.bakkersvlaanderen.be
  • Je kan meteen gebruik maken van alle voordelen, ontdek snel onze straffe ledendeals
  • Je ontvangt iedere maand gratis het vaktijdschrift Onze PASSIE
  • Je kan rekenen op onze expertise voor jouw bakkerij
  • Via de bakkersbond in je buurt leer je je collega-bakkers beter kennen. Samen staan we sterk!

Je stem telt meteen mee

Meer nog, dankzij het extra gewicht dat jouw lidmaatschap in de schaal werpt, weegt Bakkers Vlaanderen zwaarder op onderhandelingen met overheden en belangengroepen. Zo kunnen we nog beter zoeken naar oplossingen op maat van de vakman.

Straffe ledendeals

Betaalterminals
1. SNEL EN MAKKELIJK PERSONEEL

Goed nieuws: we vernieuwden onze samenwerking met NOWJOBS, hét 100% digitale uitzendplatform. Handen te kort in je bakkerij? Via NOWJOBS heb je snel en eenvoudig de ideale studenten, flexi’s of extra’s te pakken. Jij plaatst de vacature, NOWJOBS regelt het saaie papierwerk. Efficiëntie troef.

Stap één: registreer je zaak op NOWJOBS. Stap twee: plaats een vacature — en kijk toe hoe de sollicitaties binnenlopen. Stap drie: stuur een contractvoorstel uit. Gemakkelijk, niet? Mooi meegenomen: bij het eerste contractvoorstel dat je verstuurt, krijg je 50 euro korting.

Nowjobs
2. VOORDELIGE FLEXI-JOBS

My Flexi-Job en Bakkers Vlaanderen slaan de handen in elkaar. Vanaf nu krijgen leden van Bakkers Vlaanderen 10% korting op al hun bestellingen bij dé vacaturesite voor flexi-jobs. Zoek jij voor jouw zaak dus voordelig extra personeel? Plaats dan hier jouw vacature met korting en bereik meer dan 60.000 flexijobbers. Veel succes!

Betaalterminals
3. DIGITALE KLANTENKAART

Leden van Bakkers Vlaanderen kunnen, zolang ze lid zijn van Bakkers Vlaanderen, genieten van de ledenvoordelen aangeboden door Joyn.

  • Het Bakkers Vlaanderen lid dat nog geen klant is bij Joyn en wil instappen tijdens een actieve promotie (van gelijke welke aard) krijgt via het Bakkers Vlaanderen lidmaatschap 2 maanden gratis abonnement bovenop de actieve promotie (van gelijk welke aard).
  • Het Bakkers Vlaanderen lid dat reeds klant is bij Joyn zal jaarlijks 1 maand gratis Joyn ontvangen wanneer deze lid blijft bij Bakkers Vlaanderen. Het Bakkers Vlaanderen lid dient hierbij steeds de gratis maand bij Joyn aan te vragen.
Betaalterminals
4. BETAALTERMINALS

Bakkers en elektronisch betalen: het is niet altijd een makkelijk, maar wel een noodzakelijk verhaal. In tijden van Corona biedt elektronisch betalen een extra veiligheid op vlak van hygiëne dankzij contactloos betalen. Maar wat met de transactiekosten op de vaak kleine bedragen die bij bakkers worden besteed? CCV ging aan de slag en werkte in samenwerking met Bakkers Vlaanderen een nieuwe prijsstaffel uit.

Goed hé! Geïnteresseerd? Bel dan 0800 22 789 of stuur een mailtje naar sales@be.ccv.eu en laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen.

Betaalkaarten
5. BETAALKAARTEN

Maaltijdcheques aanvaarden?

De missie van Sodexo is om de lokale economie te doen groeien. Als lid van Bakkers Vlaanderen geniet je van een voordelig tarief voor het aanvaarden van Lunch pass, de maaltijdcheque van Sodexo

Maaltijdcheques of ecocheques voor jezelf en/of personeel? 

Maaltijdcheques zijn het meest geliefde extralegaal voordeel bij de Belgen!  Als lid van Bakkers Vlaanderen geniet je van een voordelig tarief voor het bestellen van Lunch pass, de maaltijdcheque van Sodexo: 

  • Bekijk het ledenvoordeel HIER 

Voordelig Bedrijfsafval
6. VOORDELIG BEDRIJFSAFVAL

Bakkers Vlaanderen heeft een samenwerkingakkoord afgesloten met de firma Renewi, dat een speciaal tarief aanbiedt voor leden van Bakkers Vlaanderen. Hiermee wil uw federatie u kans bieden om opnieuw een deel van uw lidgeld te laten terug verdienen als u ingaat op dit aanbod.

Bel naar het nummer 03/443.25.00, laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen en er wordt meteen voor jou een afspraak gepland met de regio-adviseur.

Jouw autocontrolesysteem
7. JOUW autocontrolesysteem

Als het voedselagentschap een controle uitvoert dan staan de zenuwen strak gespannen. 'Hebben we alles correct gedaan?'. Je staat er niet alleen voor. De registratieformulieren die het FAVV van je verlangt, hebben we klaargemaakt en kan je downloaden van de deze site. Gratis en voor niets.

Administratie
8. ADMINISTRATIE

Vreselijk, maar het hoort erbij. Dat wil echter niet zeggen dat je alles zelf moet doen. Je kan verschillende modelbrieven downloaden van deze site. Een klachtenbrief, een bestellingsbevestiging en veel meer.

HoofdREKENEN
9. HoofdREKENEN

Op de REKEN SNEL UIT-pagina vind je verschillende rekenmodules die je het leven heel wat eenvoudiger maken. Een VERKOOPPRIJS berekenen bijvoorbeeld of een productief uurloon. Of wat dacht je van regelrechte rentabiliteitsberekening?

Vaktijdschrift ONZE PASSIE
10. Vaktijdschrift ONZE PASSIE

Het enige echte tijdschrift voor onze sector ontvang je iedere maand gratis per post. Een voorsmaakje? Lees meteen een online proefnummer. Veel leesplezier!

BoekenKORTING
11. BoekenKORTING

Geniet dankzij Bakkers Vlaanderen en Uitgeverij Lannoo van 10% korting op het volledige aanbod van LannooShop. Neem snel een kijkje: www.lannoo.be/nl/bakkersvlaanderen

HULPlijn
12. HULPlijn

Bakkers Vlaanderen is een federatie door en voor bakkers, maar ook chocolatiers en ijsbereiders kunnen bij ons terecht. Heb je een vraag of een suggestie? Contacteer ons via info@bakkersvlaanderen.be.

 
Word lid van Bakkers Vlaanderen

Word lid van Bakkers VlaanderenJe ontvangt vervolgens per post een overschrijvingsformulier voor je lidmaatschap. Wanneer we de betaling van 250 euro + BTW ontvangen hebben, krijg je een bevestigingsmail en kan je een jaar lang van alle diensten van Bakkers Vlaanderen genieten

Belangrijk om weten: je lidmaatschapsbijdrage is een volledig aftrekbare beroepskost.

Naam bakkerij is verplicht
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Straatnaam en huisnummer zijn verplicht
Postcode en woonplaats zijn verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Ongeldig e-mail Email is al aanwezig
Gebruikersnaam is verplicht Gebruikersnaam is al aanwezig
Een wachtwoord is verplicht
Bevestig wachtwoord is vereist Wachtwoorden komen niet overeen
 Andere afbeelding
Voer captcha in Onjuiste captcha