LID WORDEN VAN BAKKERS VLAANDEREN

Lid worden van Bakkers Vlaanderen is een slimme keuze voor zelfstandige ambachtelijke bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders!

 • Je krijgt toegang tot alle informatie op www.bakkersvlaanderen.be
 • Je kan meteen gebruik maken van alle voordelen, ontdek snel onze straffe ledendeals
 • Je ontvangt iedere maand gratis het vaktijdschrift Onze PASSIE
 • Je kan rekenen op onze expertise voor jouw bakkerij
 • Via de bakkersbond in je buurt leer je je collega-bakkers beter kennen. Samen staan we sterk!

Je stem telt meteen mee

Meer nog, dankzij het extra gewicht dat jouw lidmaatschap in de schaal werpt, weegt Bakkers Vlaanderen zwaarder op onderhandelingen met overheden en belangengroepen. Zo kunnen we nog beter zoeken naar oplossingen op maat van de vakman.

Straffe ledendeals

Digitale Klantenkaart
1.SNEL EN MAKKELIJK PERSONEEL

Bakkers Vlaanderen zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om jouw zaak te ondersteunen en te helpen groeien. Daarom zijn we een partnership aangegaan met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner die snel en gemakkelijk flexibel het juiste personeel matcht met jouw zaak.

Digitale Klantenkaart
2.VOORDELIGE FLEXI-JOBS

My Flexi-Job en Bakkers Vlaanderen slaan de handen in elkaar. Vanaf nu krijgen leden van Bakkers Vlaanderen 10% korting op al hun bestellingen bij dé vacaturesite voor flexi-jobs. Zoek jij voor jouw zaak dus voordelig extra personeel? Plaats dan hier jouw vacature met korting en bereik meer dan 60.000 flexijobbers. Veel succes!

Digitale Klantenkaart
3. DIGITALE KLANTENKAART

Leden van Bakkers Vlaanderen kunnen, zolang ze lid zijn van Bakkers Vlaanderen, genieten van de ledenvoordelen aangeboden door Joyn.

 • Het Bakkers Vlaanderen lid dat nog geen klant is bij Joyn en wil instappen tijdens een actieve promotie (van gelijke welke aard) krijgt via het Bakkers Vlaanderen lidmaatschap 2 maanden gratis abonnement bovenop de actieve promotie (van gelijk welke aard).
 • Het Bakkers Vlaanderen lid dat reeds klant is bij Joyn zal jaarlijks 1 maand gratis Joyn ontvangen wanneer deze lid blijft bij Bakkers Vlaanderen. Het Bakkers Vlaanderen lid dient hierbij steeds de gratis maand bij Joyn aan te vragen.
Betaalterminals
4. BETAALTERMINALS

Bakkers en elektronisch betalen: het is niet altijd een makkelijk, maar wel een noodzakelijk verhaal. In tijden van Corona biedt elektronisch betalen een extra veiligheid op vlak van hygiëne dankzij contactloos betalen. Maar wat met de transactiekosten op de vaak kleine bedragen die bij bakkers worden besteed? CCV ging aan de slag en werkte in samenwerking met Bakkers Vlaanderen een nieuwe prijsstaffel uit.

Goed hé! Geïnteresseerd? Bel dan 0800 22 789 of stuur een mailtje naar sales@be.ccv.eu en laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen.

Betaalkaarten
5. BETAALKAARTEN
 • De Sodexo Card® ten dienste van de lokale handel!
  De missie van Sodexo is om de lokale economie te doen groeien. Daarom zorgen we niet alleen voor extra visibiliteit, maar helpen we ook met het aantrekken van nieuwe klanten voor de lokale handelaren.

  Wacht niet langer en affilieer je vandaag nog.
 • Bakkers Vlaanderen & Edenred bouwen verder aan hun partnership. Dankzij de samenwerking tussen Edenred & Bakkers Vlaanderen, kunnen jullie als lid van de federatie de Ticket Restaurant® aanvaarden in jullie zaak aan voorkeurstarieven.

U betaalt slechts een bijdrage van 1.30% (in plaats van 1.53%). Verder betaalt u geen opstartkosten of maandelijkse kosten.

Neem contact met ons op, telefonisch op 02/679.55.50 of via e-mail naar: affiliatenetwork-BE@edenred.com

Voordelig Bedrijfsafval
6. VOORDELIG BEDRIJFSAFVAL

Bakkers Vlaanderen heeft een samenwerkingakkoord afgesloten met de firma Renewi, dat een speciaal tarief aanbiedt voor leden van Bakkers Vlaanderen. Hiermee wil uw federatie u kans bieden om opnieuw een deel van uw lidgeld te laten terug verdienen als u ingaat op dit aanbod.

Bel naar het nummer 03/443.25.00, laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen en er wordt meteen voor jou een afspraak gepland met de regio-adviseur.

Energie Op Maat
7. HET FEDERATIEAANBOD VOOR ENERGIE: EEN NIEUWE AANPAK!

Essent en Bakkers Vlaanderen sloegen de handen in elkaar om het energieaanbod transparanter te maken voor alle leden. De nieuwe aanpak werkt met een federatielabel!

Essent helpt u graag persoonlijk verder met een gratis analyse van uw energiefactuur of een vrijblijvende offerte. De tarieven op de energiemarkt staan op dit moment laag, profiteer er snel van. Contacteer ons via bakkers@essent.be of op het nummer 03/270.95.79.

 

Bekijk hier de voordelen van het federatieaanbod.    

Fooddesk
8. FOODDESK

Hét allergenen beheersysteem en meer! Elk lid van Bakkers Vlaanderen krijgt een korting van 150 euro en de eerste zes maanden is het lidgeld gratis. Alle leden (ook zij die reeds een programma hebben) krijgen zolang ze lid zijn van Bakkers Vlaanderen een korting van 5 euro op het maandelijks lidgeld.

JOUW autocontrolesysteem
9. JOUW autocontrolesysteem

Als het voedselagentschap een controle uitvoert dan staan de zenuwen strak gespannen. 'Hebben we alles correct gedaan?'. Je staat er niet alleen voor. De registratieformulieren die het FAVV van je verlangt, hebben we klaargemaakt en kan je downloaden van de deze site. Gratis en voor niets.

Administratie
10. ADMINISTRATIE

Vreselijk, maar het hoort erbij. Dat wil echter niet zeggen dat je alles zelf moet doen. Je kan verschillende modelbrieven downloaden van deze site. Een klachtenbrief, een bestellingsbevestiging en veel meer.

HoofdREKENEN
11. HoofdREKENEN

Op de REKEN SNEL UIT-pagina vind je verschillende rekenmodules die je het leven heel wat eenvoudiger maken. Een VERKOOPPRIJS berekenen bijvoorbeeld of een productief uurloon. Of wat dacht je van regelrechte rentabiliteitsberekening?

Vaktijdschrift ONZE PASSIE
12. Vaktijdschrift ONZE PASSIE

Het enige echte tijdschrift voor onze sector ontvang je iedere maand gratis per post. Een voorsmaakje? Lees meteen een online proefnummer. Veel leesplezier!

BoekenKORTING
13. BoekenKORTING

Geniet dankzij Bakkers Vlaanderen en Uitgeverij Lannoo van 10% korting op het volledige aanbod van LannooShop. Neem snel een kijkje: www.lannoo.be/nl/bakkersvlaanderen

HULPlijn
14. HULPlijn

Bakkers Vlaanderen is een federatie door en voor bakkers, maar ook chocolatiers en ijsbereiders kunnen bij ons terecht. Heb je een vraag of een suggestie? Bel of mail ons en we maken er werk van. 03 287 69 94 of info@bakkersvlaanderen.be.

 
Word lid van Bakkers Vlaanderen

Word lid van Bakkers VlaanderenJe ontvangt vervolgens per post een overschrijvingsformulier voor je lidmaatschap. Wanneer we de betaling van 250 euro + BTW ontvangen hebben, krijg je een bevestigingsmail en kan je een jaar lang van alle diensten van Bakkers Vlaanderen genieten

Belangrijk om weten: je lidmaatschapsbijdrage is een volledig aftrekbare beroepskost.

Naam bakkerij is verplicht
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Straatnaam en huisnummer zijn verplicht
Postcode en woonplaats zijn verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Ongeldig e-mail Email is al aanwezig
Gebruikersnaam is verplicht Gebruikersnaam is al aanwezig
Een wachtwoord is verplicht
Bevestig wachtwoord is vereist Wachtwoorden komen niet overeen
 Andere afbeelding
Voer captcha in Onjuiste captcha