LID WORDEN VAN BAKKERS VLAANDEREN

Lid worden van Bakkers Vlaanderen is een slimme keuze voor zelfstandige ambachtelijke bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders!

 • Je krijgt toegang tot alle informatie op www.bakkersvlaanderen.be
 • Je kan meteen gebruik maken van alle voordelen, ontdek snel onze straffe ledendeals
 • Je ontvangt iedere maand gratis het vaktijdschrift Onze PASSIE
 • Je kan rekenen op onze expertise voor jouw bakkerij
 • Via de bakkersbond in je buurt leer je je collega-bakkers beter kennen. Samen staan we sterk!

Je stem telt meteen mee

Meer nog, dankzij het extra gewicht dat jouw lidmaatschap in de schaal werpt, weegt Bakkers Vlaanderen zwaarder op onderhandelingen met overheden en belangengroepen. Zo kunnen we nog beter zoeken naar oplossingen op maat van de vakman.

Straffe ledendeals

Betaalterminals
1. BESPAREN MET PROCENT

Bakkers Vlaanderen is een nieuwe samenwerking aangegaan met Procent.com, een gratis inkoopcollectief die zich hard maakt voor het verlagen van vaste kosten voor elke ondernemer. Procent is van oorsprong een horeca-inkoopcollectief, sinds de coronapandemie biedt zij haar diensten en besparende tarieven ook bij andere sectoren naast de Horeca aan.

Scherpe tarieven, gunstige voorwaarden en volledig gratis deelname!

 • Energie: als je wilt weten hoeveel je precies kunt besparen op je energie-inkoop, maakt Procent gratis en vrijblijvend een besparingsanalyse van jouw bakkerij.
 • Betalingsverkeer: via Procent maak je gebruik van de meest gunstige tarieven voor de aankoop of verhuur van je betaalterminals. Ook biedt Procent de laagste tarieven voor pintransacties en creditcardacceptatie.
 • Diversey: De producten en diensten van Diversey helpen u om de hygiëne binnen uw onderneming te waarborgen. Voordelen: lage kosten in gebruik, werken met professionele producten, borging van uw hygiëne, eenvoudig in gebruik, gemakkelijk online bestellen via Diversey e-shop, enz. Bekijk hier ons assortiment! Als lid van Procent.com heeft u recht op scherpe netto prijzen voor leden Bakkers Vlaanderen én 20% bypass via Procent.com over Diversey afnames (m.u.v. Machines, papier en hulpmaterialen). Belangrijk: voor een eerste order contact neem contact op met Bas Hendrikx van Diversey (+31 611 7023 01) zodat u de juiste prijzen aangeboden krijgt als lid van Bakkers Vlaanderen en Procent.com. 
 • Afvalverwerking: Procent helpt bij het bewerkstelligen van een efficiënter en goedkoper afvalproces. Zij bemiddelen in het vinden van een leverancier die op de juiste manier je afval verwerkt tegen de beste prijs.
 • Bypass-afspraken: Procent heeft namens meer dan 12.000 horecabedrijven (waaronder 50+ Misset top 100 bedrijven) bypass afspraken met grote volumes gemaakt met producenten van diverse A-merken. Hierdoor profiteer jij van hoge kortingen.
 • Koffie: via Procent koop of lease je koffiemachines tegen scherpe tarieven. En hun unieke koffie Capra Nera bied je de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Binnenkort zal Procent in samenwerking met Bakkers Vlaanderen contact opnemen met alle individuele leden en om een fysieke afspraak in te plannen of eventueel telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen of interesse hebben in een vrijblijvende besparingsanalyse dan kunt u contact opnemen met: Kristof Goeman - Accountmanager Procent. Kristof@procent.com +32 497 71 27 94

Betaalterminals
2. DIGITALE TOOLS OP MAAT VAN DE BAKKER

Producten snel en doeltreffend promoten, klanten hun favoriete bakkerijproducten makkelijk laten bestellen en het wegwerken van wachtrijen in de bakkerij: het zijn maar enkele troeven die bakkers al snel zullen ervaren door te werken met de oplossingen van one2three.

Leden van Bakkers Vlaanderen krijgen op elk afgesloten abonnement een korting van 20%, en dit zolang ze lid zijn van de bakkersfederatie. Ook op de eenmalige activatiekost wordt een korting van 20% toegekend.

Contacteer ons snel via https://nl.one2three.be/contact/ 

Betaalterminals
3. HUISLEVERANCIER VOOR BEDRIJFSKLEDING

U krijgt nooit een 2e kans om een 1e indruk te maken op uw klant. Let it be a perfect one! Met de juiste bedrijfskledij geeft u de indruk dat u niet alleen perfecte producten wil leveren, maar zelf ook netjes voor de dag wil komen.

Uw bedrijfskledij wordt met de grootste zorg gefabriceerd. Er wordt nauwlettend aandacht besteed aan de kleinste details: van ontwerp tot uitvoering. Alleen zo kan u werken à l’aise. Met het hart voor de stiel.

10% extra korting voor leden van Bakkers Vlaanderen op alle kleding, drukwerk en borduring! 

Betaalterminals
4. SNEL EN MAKKELIJK PERSONEEL

Goed nieuws: we vernieuwden onze samenwerking met NOWJOBS, hét 100% digitale uitzendplatform. Handen te kort in je bakkerij? Via NOWJOBS heb je snel en eenvoudig de ideale studenten, flexi’s of extra’s te pakken. Jij plaatst de vacature, NOWJOBS regelt het saaie papierwerk. Efficiëntie troef.

Stap één: registreer je zaak op NOWJOBS. Stap twee: plaats een vacature — en kijk toe hoe de sollicitaties binnenlopen. Stap drie: stuur een contractvoorstel uit. Gemakkelijk, niet? Mooi meegenomen: bij het eerste contractvoorstel dat je verstuurt, krijg je 50 euro korting.

Nowjobs
5. VOORDELIGE FLEXI-JOBS

My Flexi-Job en Bakkers Vlaanderen slaan de handen in elkaar. Vanaf nu krijgen leden van Bakkers Vlaanderen 10% korting op al hun bestellingen bij dé vacaturesite voor flexi-jobs. Zoek jij voor jouw zaak dus voordelig extra personeel? Plaats dan hier jouw vacature met korting en bereik meer dan 60.000 flexijobbers. Veel succes!

Betaalterminals
6. DIGITALE KLANTENKAART

Leden van Bakkers Vlaanderen kunnen, zolang ze lid zijn van Bakkers Vlaanderen, genieten van de ledenvoordelen aangeboden door Joyn.

 • Het Bakkers Vlaanderen lid dat nog geen klant is bij Joyn en wil instappen tijdens een actieve promotie (van gelijke welke aard) krijgt via het Bakkers Vlaanderen lidmaatschap 2 maanden gratis abonnement bovenop de actieve promotie (van gelijk welke aard).
 • Het Bakkers Vlaanderen lid dat reeds klant is bij Joyn zal jaarlijks 1 maand gratis Joyn ontvangen wanneer deze lid blijft bij Bakkers Vlaanderen. Het Bakkers Vlaanderen lid dient hierbij steeds de gratis maand bij Joyn aan te vragen.
Betaalkaarten
7. BETAALKAARTEN

Maaltijdcheques aanvaarden?
 

Pluxee

Sodexo is vanaf nu Pluxee. Het nieuwe merk weerspiegelt beter de ambitie om handelaars te helpen bij het aantrekken van klanten en te zorgen dat hun omzet groeit. Ontdek de nieuwe website. 

Maaltijdcheques of ecocheques voor jezelf en/of personeel? 

Maaltijdcheques zijn het meest geliefde extralegaal voordeel bij de Belgen!  Als lid van Bakkers Vlaanderen geniet je van een voordelig tarief voor het bestellen van Lunch pass, de maaltijdcheque van Pluxee: 

 • Bekijk het ledenvoordeel HIER

Edenred

TICKET RESTAURANT
KOOPKRACHTPREMIE

Meer info: affiliatenetwork-be@edenred.com

Voordelig Bedrijfsafval
8. VOORDELIG BEDRIJFSAFVAL

Bakkers Vlaanderen heeft een samenwerkingakkoord afgesloten met de firma Renewi, dat een speciaal tarief aanbiedt voor leden van Bakkers Vlaanderen. Hiermee wil uw federatie u kans bieden om opnieuw een deel van uw lidgeld te laten terug verdienen als u ingaat op dit aanbod.

Bel naar het nummer 03/443.25.00, laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen en er wordt meteen voor jou een afspraak gepland met de regio-adviseur.

Jouw autocontrolesysteem
9. JOUW autocontrolesysteem

Als het voedselagentschap een controle uitvoert dan staan de zenuwen strak gespannen. 'Hebben we alles correct gedaan?'. Je staat er niet alleen voor. De registratieformulieren die het FAVV van je verlangt, hebben we klaargemaakt en kan je downloaden van de deze site. Gratis en voor niets.

Administratie
10. ADMINISTRATIE

Vreselijk, maar het hoort erbij. Dat wil echter niet zeggen dat je alles zelf moet doen. Je kan verschillende modelbrieven downloaden van deze site. Een klachtenbrief, een bestellingsbevestiging en veel meer.

HoofdREKENEN
11. KostprijsBEREKENING

Op de REKEN SNEL UIT-pagina vind je verschillende rekenmodules die je het leven heel wat eenvoudiger maken. Een VERKOOPPRIJS berekenen bijvoorbeeld of een productief uurloon. Of wat dacht je van regelrechte rentabiliteitsberekening?

Vaktijdschrift ONZE PASSIE
12. Vaktijdschrift ONZE PASSIE

Het enige echte tijdschrift voor onze sector ontvang je tweemaandelijks gratis per post. Een voorsmaakje? Lees meteen een online proefnummer. Veel leesplezier!

BoekenKORTING
13. BoekenKORTING

Geniet dankzij Bakkers Vlaanderen en Uitgeverij Lannoo van 10% korting op het volledige aanbod van LannooShop. Neem snel een kijkje: www.lannoo.be/nl/bakkersvlaanderen

HULPlijn
14. HULPlijn

Bakkers Vlaanderen is een federatie door en voor bakkers, maar ook chocolatiers en ijsbereiders kunnen bij ons terecht. Heb je een vraag of een suggestie? Contacteer ons via info@bakkersvlaanderen.be.

 
Word lid van Bakkers Vlaanderen

Je ontvangt vervolgens per mail een overschrijvingsformulier voor je lidmaatschap. Wanneer we de betaling van 260 euro + BTW ontvangen hebben, krijg je een bevestigingsmail en kan je een jaar lang van alle diensten van Bakkers Vlaanderen genieten

Belangrijk om weten: je lidmaatschapsbijdrage is een volledig aftrekbare beroepskost.

Naam bakkerij is verplicht
Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Straatnaam en huisnummer zijn verplicht
Postcode en woonplaats zijn verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Ongeldig e-mail Email is al aanwezig
Gebruikersnaam is verplicht Gebruikersnaam is al aanwezig
Een wachtwoord is verplicht
Bevestig wachtwoord is vereist Wachtwoorden komen niet overeen
 Andere afbeelding
Voer captcha in Onjuiste captcha