TOOLBOX VOOR BAKKERS

Als lid van Bakkers Vlaanderen krijg je een uitgebreide toolbox. Dit is een verzameling handige instrumenten en documenten om jouw bakkerij nog beter te doen draaien.

Maak snel uw keuze
Rekentools
Rekentools
Soms heb je gewoon even een berekening nodig, zonder al te veel rompslomp. Met deze handige simulaties heb je meteen resultaat.
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Iedere dag helpen we heel wat bakkers met vragen verder. Omdat we denken dat de antwoorden ook voor andere collega's van belang kunnen zijn groeperen we ze in deze lijst.
Autocontrole
Autocontrole
Alles wat je nodig hebt voor de opstart van een eigen autocontrolesysteem. Kant-en-klare downloads, de autocontrolegids G-026 en een compacte leidraad boordevol info.
Hygiënefiches
Hygiënefiches
Hier vind je noodzakelijke milieu- en hygiënedocumenten voor je bakkerij. Ook kan je er alle allergenenfiches downloaden.
Administratie
Administratie
Klik, print en klaar. Documenten voor je autocontrolesysteem, modelbrieven, overeenkomsten, personeelskaart, het forfait. Alles om je administratie te vereenvoudigen!
Wetgeving
Wetgeving
Op zoek naar wetten en koninklijke besluiten (kb) die op het bakkersberoep van toepassing zijn? Dan ben je op de juiste plek aanbeland.
Media & downloads
Media & downloads
Handige slides voor het beeldscherm in jouw zaak. Nuttig marketingmateriaal om warme bakkers te promoten. Je vind het allemaal onder 'Media & Downloads'.
Educatie
Educatie
Dit deel is bestemd voor leerkrachten en technisch adviseurs van het bakkerijonderwijs.
Ledenvoordelen
Ledenvoordelen
Lid worden van Bakkers Vlaanderen is een slimme keuze voor zelfstandige ambachtelijke bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders!
Klassiekers 2.0
Klassiekers 2.0
recepten van producten in een nieuw jasje
Recepten
Recepten
algemene recepten
Winkelbeleving
Winkelbeleving
tips & tricks voor meerverkoop in de bakkerij