Laatste nieuws

one2three en Bakkers Vlaanderen gaan samenwerking aan

Bakkers Vlaanderen en one2three gingen recent een samenwerking aan. Dit met als doel jouw als bakker nog beter te ondersteunen op het vlak van digitalisatie door de nodige digitale tools ter beschikking te stellen om je business te optimaliseren.

Maak verrassend nieuwe creaties met weinig werk

Als artisanale bakker presenteer je je klanten graag iets nieuws. Je creativiteit maakt daarbij het verschil. Daar helpt Vandemoortele je graag mee.

Reclame per mail sturen naar klanten

Mailings zijn vaak enorm interessante manieren om klanten te informeren over uw aanbod, of potentiële klanten te prospecteren. Maar let op: algemene mailings met reclame sturen, is niet zomaar toegelaten. 

Doe mee aan Weekend van de Klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

Het Weekend van de Klant is al jaren een begrip. Als je inschrijft voor 7 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakket toegestuurd met een affiche, ballonnen en attentiestickers.

Jongeren kiezen opnieuw vaker voor een opleiding in de voeding

De voedingssector kreunt onder (geschoold) personeelstekort. Het goede nieuws is dat, voor het tweede jaar op rij, meer leerlingen kiezen voor werkzekerheid en meer bepaald voor een baan in de voeding.

Samenwerking tussen Dossche Mills en BAT Agrar: Naar vermindering van broeikasgasemissies in de landbouw

Dossche Mills en BAT Agrar slaan de handen ineen om de uitstoot van broeikasgassen in de landbouwsector te verminderen. "We bundelen onze krachten om duurzaamheid te bevorderen, met als specifiek doel de CO2-voetafdruk van tarwe te verkleinen."