Laatste nieuws

Rapport ledenbevraging juni 2024: Wat zijn jouw grootste uitdagingen vandaag de dag?

Van kostprijsberekeningstools en hygiënefiches tot strategische marketing en klantgerichtheid – ontdek hoe jouw collega-bakkers omgaan met de dagelijkse realiteit en welke kansen zij grijpen om te groeien.

Scoor tijdens de ‘sport’zomer met deze heerlijke receptideeën

Terwijl de sporters scoren in hun discipline, scoor jij in je bakkerij! Ga zelf aan de slag met de donuts van My Originals®, de viennoiserie & bladerdeegplakken van Banquet d’Or® en de patisserie van Patisserie du Chef®. Download de inspiratiefolder!

Hoe maak ik goede foto’s met mijn smartphone?

Hoe deel je jouw culinaire meesterwerken met je (potentiële) klanten? In dit artikel zullen we je begeleiden bij het maken van verbluffende foto's van je bakcreaties met behulp van je smartphone.

Nieuw KB over ergonomie op het werk

Sinds 25 mei is het nieuwe Koninklijk Besluit (KB) over ergonomie, als onderdeel van de codex welzijn op het werk, in werking getreden. Het KB moedigt werkgevers aan om preventief en op een multidisciplinaire manier aan te pakken.

Workshop 'Peulvruchten in de bakkerijsector'

In samenwerking met Alimento organiseert het PulseBake-team een open workshop "Peulvruchten in de bakkerijsector - Innovatieve bakkerijproducten met vernieuwende grondstoffen" op dinsdag 18 juni.

Duivels lekker: tips & tricks

Met de aftrap van het EK op 14 juni en de Rode Duivels die op 17 juni hun eerste wedstrijd spelen tegen Slowakije, is het stilaan tijd om je bakkerij in te richten voor een ware voetbalgekte.