Laatste nieuws

Mondmasker vanaf zaterdag 11/7 verplicht in winkel ook voor personeel dat achter plexi scherm werkt

Vanaf zaterdag 11 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen in winkels en winkelcentra. Deze namiddag werd bekend gemaakt dat ook personeel dat achter plexi schermen werkt een mondmasker moet dragen.

Contactdagen Nekkerhal uitgesteld naar 2023

Door de nefaste invloed van het coronavirus en de aanhoudende onduidelijke omstandigheden waarmee de evenementensector momenteel kampt is het met spijt in ons hart dat we de Contactdagen voor de retail daarom opschorten tot in 2023.

Exclusieve korting voor onze leden bij My Flexi-Job

Wil jij in jouw bakkerij ook starten met flexi-jobs? Surf dan zeker eens naar www.myflexijob.be. Daar vind je meer dan 60.000 kandidaten in heel Vlaanderen. En als lid van Bakkers Vlaanderen krijg je er een exclusieve korting van 10%!

Nowjobs, onze digitale uitzendpartner helpt je snel het juiste personeel te vinden

Bakkers Vlaanderen zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om jouw zaak te ondersteunen en te helpen groeien. Daarom zijn we nu een partnership aangegaan met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner .

Rode Neuzen Dag: exclusieve actie voor onze Vlaamse bakkers

Jouw bakkerij op de kaart als officieel verkooppunt van de marsepeinen Rode Neuzen? Bestel vóór 31 juli 2020!

Extra omzet dankzij aanbod vleeswaren

Nieuw voor bij de bakker: L'Artisan voorverpakte klassiekers. Zeven eerlijke en heerlijke fijne vleeswaren. Klassiekers die iedereen kent, en zeker een plaatsje verdienen in uw bakkerij.