Laatste nieuws

Uitnodiging: algemene vergadering op 14 september

Dinsdag 14 september gaat de jaarlijkse algemene vergadering van Bakkers Vlaanderen door. Hierop nodigen we al onze leden graag uit. De vergadering start om 13u30.

Gratis workshops over veiligheid en preventie in bakkerijsector

Alimento gaat met de OiRA tool op stap. De datums zijn bekend. Tot 1 augustus hebben leden van Bakkers Vlaanderen hier de voorkeur om in te schrijven. Daarna zet Alimento dit open voor alle bakkers .

Traditionele bakkerij, elite banketbakkerij of lifestyle koffiehuis? Tips voor een succesvolle start-up met behulp van klantenbindingstools

Steeds meer mensen overwegen een eigen (banket)bakkerij te beginnen als een manier om zelfstandig te worden. Dit overzicht laat zien welke voorwaarden noodzakelijk zijn voor een succesvolle basis, hoe dit kan slagen en welke mogelijkheden er zijn.

Zijn er alternatieven als je allergisch bent voor klassiek brood?

Als je allergisch bent voor brood is het altijd oppassen. Gelukkig zijn er alternatieven die je wel kunt eten bij een allergie. Wij bespreken de verschillende soorten allergieën en kijken naar de alternatieven.

Sport en brood combineren

Mensen vragen zich vaak af of je sport wel met het eten van brood kunt combineren. Dat gaat perfect. Zo kan je brood eten voor het sporten, maar vormt het ook na het sporten een interessante energiebron. Wij vertellen je waarom.

Wat is rol van data Gestuurde Winkelgebieden?

De huidige overvloed aan informatie biedt heel wat mogelijkheden om u te helpen in het succes van uw onderneming. Via deze vragenlijst peilen we graag naar de werking van uw bakkerij en naar de rol die data hierin kan spelen.