Laatste nieuws

Energiecrisis: Banken staan klaar om bedrijven te ondersteunen

De financiële sector staat klaar om ondernemingen die het moeilijk hebben door de stijgende energie- en grondstofprijzen maximaal bij te staan.

Free From Functional Food & Health Ingredients viert haar 10e verjaardag met een succesvolle editie in Amsterdam

Free From Functional Food & Health Ingredients, Europa's toonaangevende innovatieplatform voor de free from, biologische, veganistische, functionele en ingrediënten voedingsindustrie, vierde haar 10e editie in Amsterdam met een groot aantal bezoekers.

Hoe vraag je energiesteun aan?

De aanvraag wordt online ingediend en verder elektronisch behandeld. De online aanvraag zal mogelijk zijn vanaf eind november 2022.

Waag je kans als bakker in Noorwegen!

Het Ambacht zoekt exclusief voor Mesterbakeren Noorwegen bakkers voor de groot ambachtelijke bakkerijen. Een land zonder energiecrisis, met hogere salarissen, met betere voorzieningen, ongerepte natuur, echte winters en pure eerlijke bakkersproducten.

Oproep: verzamelen van zuurdesemstalen

In het kader van een Europees onderzoeksproject wensen wij door artisanale bakkers zelfgemaakte zuurdesems te verzamelen voor het in kaart brengen van de microbiële diversiteit van zuurdesems.

We houden met hart en ziel van onze job, maar even loslaten is een absolute must

In Oostende geloven ze dat een weekend niet klassiek op zaterdag en zondag moet beleefd worden. Daarom is de Stad aan Zee 7/7 open! Boek nu je overnachting op zondag in Oostende en ‘den eersten is van ons!'