Laatste nieuws

Subsidiedatabanken voor ondernemers

De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Via een subsidiedatabank kan je alle steunmaatregelen opzoeken via een alfabetische lijst of door het ingeven van een trefwoord in de zoekbalk. Met de zoekcriteria

Chocolade- en Pateekes gids in de SNOECKS ALMANAK 2024

De brochure van de chocolade&pateekesweek wordt ingebed in de Snoecks 2024. Inschrijven kan tot 25 november. De deadline voor de tekst en foto's brochure/website is 1 december 2023.

Begeleidingstraject Energie leidt naar een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming

Onze energiemix verandert. Maar welke impact heeft dat op jouw onderneming? Wat kost het? En wat kan je ermee winnen? Met het begeleidingstraject Energie krijg je een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming.

Wat zijn de regels inzake reclame voor Sinterklaas en Kerstmis?

Er is geen wettelijke regeling die de reclame regelt aangaande bepaalde kinderfeesten zoals Sinterklaas en Kerstmis. Toch moeten winkeliers rekening houden met een aantal aanbevelingen die bepalen dat niet te vroeg reclame gemaakt mag worden.

Golden Croissant 2024: schrijf je in voor 20 november!

Na het succes van vorig jaar wordt een tweede editie van de Golden Croissant georganiseerd.

Belgische Patisserie maakt triomfantelijke comeback op het wereldtoneel

België keert na vier jaar afwezigheid terug naar de prestigieuze Coupe du Monde de la Pâtisserie, met de Pastry Lions als het nieuwe, gedreven team.