Laatste nieuws

Duivels lekker: tips & tricks

Met de aftrap van het EK op 14 juni en de Rode Duivels die op 17 juni hun eerste wedstrijd spelen tegen Slowakije, is het stilaan tijd om je bakkerij in te richten voor een ware voetbalgekte.

Broodcampagne krijgt vervolg

De campagne ‘Brood, goed verhaal’, die de afgelopen jaren werd gevoerd, biedt tal van goede verhalen om te blijven vertellen. De EU co-financiering stopt, maar de campagne gaat door. Instituut Brood & Gezondheid VZW heeft hiertoe besloten.

Nationale controleactie op de etikettering van voorverpakte levensmiddelen in de detailhandel

Van dinsdag 11 juni tot en met maandag 17 juni 2024, houdt het FAVV een algemene controleactie op de etiketten van levensmiddelen. De etiketteringscontroles zullen gehouden worden op voorverpakte producten die rechtstreeks aan de consument worden verkocht

Ik ben opgeroepen om te gaan zetelen als voorzitter in een stembureau, kan ik dat weigeren?

Bij elke verkiezing worden zo’n 100.000 Belgen opgeroepen om als voorzitter of bijzitter van een stembureau. Kan je dat weigeren? En wat met medewerkers die opgeroepen worden?

Vernieuwde autocontrolegids voor de bakkerijsector

Onlangs heeft het voedselagentschap de vernieuwde autocontrolegids voor de bakkerijsector gepubliceerd. Bakkers Vlaanderen heeft een groot aantal versoepelingen kunnen bekomen voor de Vlaamse bakker.

Uitnodiging: algemene vergadering Bakkers Vlaanderen op 21 mei

Dinsdag 21 mei gaat de jaarlijkse algemene vergadering van Bakkers Vlaanderen door. Hierop nodigen we al onze leden graag uit. De samenkomst start vanaf 13u30. Inschrijven kan tot woensdag 13 mei 2024.