Laatste nieuws

Hittegolf – FAVV herhaalt belangrijkste tips voor voedingsbedrijven die te maken hebben met hete temperaturen

Het is een warme zomer… en de komende dagen wordt het wel héél warm! Met deze belangrijkste tips helpt het FAVV de voedingsbedrijven het hoofd (en je producten) koel te houden.

Doe mee aan Weekend van de Klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

UNIZO en Comeos organiseren op zaterdag 1 en zondag 2 oktober het Weekend van de klant. Als je inschrijft voor 11 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakketje toegestuurd!

Waarom je de Contactdagen zeker moet bezoeken!

Contactdagen voor de voedingsdetailhandel geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen.

Zelfstandigen : verlenging van het crisisoverbruggingsrecht omwille van quarantaine

De ministerraad van 8 juli 2022 keurt een ontwerp van koninklijk besluit goed dat als doel heeft het crisisoverbruggingsrecht pijler 3 (quarantaine) te verlengen voor zelfstandigen. De bestaande maatregel wordt verlengd tot en met 31 december 2022.

Vertrek jij op reis? Denk aan je koelkast!

Als je nog op vakantie gaat, neem dan zeker de tijd om een kijkje te nemen naar wat er allemaal in je koelkast ligt. Met deze 6 tips van het FAVV sta je niet voor onaangename verrassingen als je terugkomt én vermijd je voedselverspilling!

Geboren tussen 1956 en 1968? Ook deze meewerkende echtgenoten krijgen voortaan recht op minimumpensioen

De regering voert op 1 januari 2023 een laattijdige overgangsregel in, zodat meewerkende echtgenoten, geboren tussen 1 januari 1956 en 31 mei 1968 in de toekomst recht hebben op een minimumpensioen.