Laatste nieuws

Bestel het boek Dessert of 40 amazing desserts met € 10 korting.

Exclusief voor leden: Bestel het boek Dessert of 40 amazing desserts met € 10 korting. Deze actie is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot 15/10/2022 en enkel geldig op de twee deelnemende boeken.

Bevraging Bakkers Vlaanderen - invultijd 4 minuten

De stijgende kosten hebben een enorme impact op onze sector. Om een beter beeld te krijgen hoe jullie de huidige situatie beleven en hoe jullie de toekomst tegemoet zien hebben we een bevraging opgesteld. Klik hier voor deelname!

Hittegolf – FAVV herhaalt belangrijkste tips voor voedingsbedrijven die te maken hebben met hete temperaturen

Het is een warme zomer… en de komende dagen wordt het wel héél warm! Met deze belangrijkste tips helpt het FAVV de voedingsbedrijven het hoofd (en je producten) koel te houden.

Doe mee aan Weekend van de Klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

UNIZO en Comeos organiseren op zaterdag 1 en zondag 2 oktober het Weekend van de klant. Als je inschrijft voor 11 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakketje toegestuurd!

Waarom je de Contactdagen zeker moet bezoeken!

Contactdagen voor de voedingsdetailhandel geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen.

Zelfstandigen : verlenging van het crisisoverbruggingsrecht omwille van quarantaine

De ministerraad van 8 juli 2022 keurt een ontwerp van koninklijk besluit goed dat als doel heeft het crisisoverbruggingsrecht pijler 3 (quarantaine) te verlengen voor zelfstandigen. De bestaande maatregel wordt verlengd tot en met 31 december 2022.