Laatste nieuws

Bakkers Vlaanderen blikt terug op geslaagde Week van de Ambachtelijke Bakker

De Week van de Ambachtelijke Bakker is een groot succes geworden. Ontdek hier wie de vijfdaagse B&B naar de streek Valencia won!

Mondmasker opnieuw verplicht in bakkerswinkels

Omwille van de stijgende besmettingscijfers besliste het Overlegcomité dat we opnieuw in het hele land mondmaskers zullen moeten dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes. De maatregel geldt vanaf vrijdag 29 oktober.

Voedselagentschap stelt online opleidingsprogramma voor

Het voedselagentschap heeft zijn (gratis) online opleidingsprogramma voorgesteld. De opleiding is gebaseerd op 5 hoofdstukken. Aan het einde van de opleiding kan je je kennis testen en een certificaat behalen.

3 factoren voor de prijsstijging van het brood

De prijs van het brood stijgt met 10 of 20 cent. Bruno Kuylen van Bakkers Vlaanderen legt in het programma De Inspecteur op Radio 2 waar de stijging op gebaseerd is en waar de prijsstijging vandaan komt.

Het begrotingsakkoord: wat betekent dat voor jou als ondernemer?

Dinsdag 12 oktober bereikte de regering een akkoord over de begroting en over een hele reeks maatregelen. Deze hebben ook concrete gevolgen voor jou als ondernemer. We zetten de voornaamste voor jou op een rijtje.

Nieuwe versie van de generieke gids (versie 7)

De sociale partners van de Hoge Raad voor Preventie en Bescherming op het werk hebben een geactualiseerde versie van de generieke gids gevalideerd. Deze gids bevat noodzakelijke principes en maatregelen om ondernemingen toe te laten om veilig te werken.