Laatste nieuws

Je verkoop stimuleren met een goede winkelinrichting

Kelly Claessens (La Fabrika Studio & interieurontwerpster in Blind Gekocht) en Katelijn Quartier (Retail Design Lab) zetten je volop aan het inspirerend denken over je eigen winkel zodat deze nóg aantrekkelijker wordt om klanten aan te trekken. 

SAVE THE DATE! 14 juni: Breed infomoment broodcultuur in Vlaanderen

Naast frietkotcultuur, biercultuur en heel wat tradities en ambachten, vinden wij dat broodcultuur ook een plaatsje verdient op de Vlaamse Inventaris van Immaterieel Cultureel Erfgoed. Daarom zetten we een traject op om de broodcultuur te laten erkennen.

Uitnodiging: algemene vergadering op 16 mei

Maandag 16 mei gaat de jaarlijkse algemene vergadering van Bakkers Vlaanderen door. Hierop nodigen we al onze leden graag uit. De vergadering start om 13u00 in De Hoorn (Leuven). U wordt ontvangen met een drankje en een hapje.

Contactdagen Nekkerhal 23 & 24 oktober 2022

In samenwerking met Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België stellen wij u graag voor: De eerste collectieve "open deur dagen" voor alle bakkers, slagers, traiteurs, vis- en kaashandels.

Uitnodiging Slotdag Lokaal Brood - 1 juni 2022 - HOGENT Campus Melle

Op 1 juni 2022 organiseert HOGENT de slotdag voor het PWO-project Lokaal Brood. Tijdens deze studiedag worden de do’s en don’ts voor een succesvolle opstart, uitbouw en bestendiging van een korte keten brood initiatief uit de doeken gedaan.

Geniet mee van de coronapremie door Monizze in uw zaak te aanvaarden

Zoals vele bakkers in België, heeft u uw werknemers de coronapremie toegekend om het herstel van onze Belgische economie te steunen na de voorbije COVID-periode. Geniet als handelaar van deze steunmaatregel en aanvaard Monizze ook in uw zaak.