NIEUWS

Bakkers terug open op normale openingsuren

Voedingswinkels waaronder bakkers mogen opnieuw hun winkel openen voor 7u00. Het eerder verschenen MB van 23/3/20 voorzag slechts in een opening tussen 7u00 en 22u00.
Lees verder...

Avondeten met brood: enkele tips

Avondeten met brood is de ideale oplossing voor jouw oud brood. In deze blog vind je recepten voor een lekker avondmaal.
Lees verder...

Is brood vegan?

Het ene brood is het andere niet. Kijk hier welk jij als vegan kan eten!
Lees verder...

Gratis webshop voor leden Bakkers Vlaanderen tijdens COVID-19 uitbraak

Bakkers Vlaanderen, Bakeronline en Puratos slaan de handen in elkaar en helpen onze bakkers met het opzetten van hun webshop, gratis en snel. Zo kan u toch zaken blijven doen, ook tijdens deze coronacrisis.
Lees verder...

Attest verplaatsingen werkgevers en werknemers

In België is er momenteel geen attestatiesysteem voorzien. Los van enige verplichting, kan het wel handig zijn dat bedrijven zelf iets voorzien voor hun medewerkers en ook zelf beschikken over een attest. Download hier.
Lees verder...

Wegens Covid-19 verschijnt De Zondag vijf weken niet meer bij de bakker

Wegens Covid-19 verschijnt de Zondag niet meer bij de bakker vanaf 29/3 tot en met 26/4. “We hopen op 5/5 terug te kunnen verdelen”, meldt Roularta.
Lees verder...

Vereenvoudiging administratieve procedure erkenning door minister – Economische werkloosheid bedienden

De  Nationale Arbeidsraad heeft op 18 maart 2020 de CAO nr. 147 gesloten betreffende de economische werkloosheid voor bedienden naar aanleiding van de Coronavirus-crisis.
Lees verder...

Uitbreiding corona hinderpremie

Na de nieuwe maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad gisteren heeft aangekondigd wordt ook de corona hinderpremie uitgebreid naar alle ondernemingen en winkels die volledig moeten sluiten.
Lees verder...

Op zoek naar een plexi beschermpaneel?

Ter bescherming van het coronavirus hebben enkele bakkers intussen een plexi-scherm geplaatst in de winkel. Dit is veilig voor zowel de klant als jouw personeel. Ben je hier ook naar op zoek? Klik hier voor meer info!
Lees verder...

Update na strengere maatregelen

Onze sector zet alles op alles om de bevolking zo veilig mogelijk te voorzien van basisvoeding zoals brood.  Bekijk hier de laatste updates!
Lees verder...