NIEUWS

Energiecrisis: Banken staan klaar om bedrijven te ondersteunen

De financiële sector staat klaar om ondernemingen die het moeilijk hebben door de stijgende energie- en grondstofprijzen maximaal bij te staan.
Lees verder...

Free From Functional Food & Health Ingredients viert haar 10e verjaardag met een succesvolle editie in Amsterdam

Free From Functional Food & Health Ingredients, Europa's toonaangevende innovatieplatform voor de free from, biologische, veganistische, functionele en ingrediënten voedingsindustrie, vierde haar 10e editie in Amsterdam met een groot aantal bezoekers.
Lees verder...

Hoe vraag je energiesteun aan?

De aanvraag wordt online ingediend en verder elektronisch behandeld. De online aanvraag zal mogelijk zijn vanaf eind november 2022.
Lees verder...

Waag je kans als bakker in Noorwegen!

Het Ambacht zoekt exclusief voor Mesterbakeren Noorwegen bakkers voor de groot ambachtelijke bakkerijen. Een land zonder energiecrisis, met hogere salarissen, met betere voorzieningen, ongerepte natuur, echte winters en pure eerlijke bakkersproducten.
Lees verder...

Oproep: verzamelen van zuurdesemstalen

In het kader van een Europees onderzoeksproject wensen wij door artisanale bakkers zelfgemaakte zuurdesems te verzamelen voor het in kaart brengen van de microbiële diversiteit van zuurdesems.
Lees verder...

We houden met hart en ziel van onze job, maar even loslaten is een absolute must

In Oostende geloven ze dat een weekend niet klassiek op zaterdag en zondag moet beleefd worden. Daarom is de Stad aan Zee 7/7 open! Boek nu je overnachting op zondag in Oostende en ‘den eersten is van ons!'
Lees verder...

Infosessie voor mantelzorgers met een vrij of zelfstandig beroep

Tijdens deze interactieve sessie krijg je tips voor de organisatie van de zorg, zowel thuis als in een residentiële setting, informatie rond professionele en persoonlijke hulp bij de organisatie van de zorg, tips rond zelfzorg. 
Lees verder...

Transparante zakken vanaf 1 januari 2023 verplicht

Vanaf 1 januari 2023 moeten bedrijven verplicht overschakelen op transparante zakken voor hun restafval. Zo kunnen de inzamelaars makkelijk en snel controleren op sorteerfouten.
Lees verder...

Besparingstips voor de energiecrisis

Met de winter in aantocht wordt energie steeds kostbaarder. In uw bakkerij zitten gelukkig heel wat besparingskansen verstopt. 
Lees verder...

Traditie met toekomst… exclusief voor de artisanale bakker

Exclusief voor artisanale bakkers, heeft Reflets de Gelfin’Or® (Vandemoortele) 2 iconische viennoiserieproducten heruitgevonden: de croissant en het chocoladebroodje.  
Lees verder...