NIEUWS

Nationale Dag 2024: Samen Vieren in Namen!

Union Royale professionelle des patrons boulangers, pâtissiers, chocolatiers, biscuitiers et glaciers de la province de Namur wil u graag uitnodigen op onze 66ste nationale dag op 27 mei 2024.
Lees verder...

Lonen verkooppersoneel PC 201 aangepast met 2%

Op 1 maart 2024 werden de lonen voor PC 201 aangepast met 2 % ingevolge indexatie.
Lees verder...

Wil jouw KMO water besparen? Doe de gratis waterscan!

Als kmo met een minimum waterverbruik van 500 m3 biedt VLAIO in samenwerking met Witteveen+Bos je een gratis waterscan aan. Deze scan visualiseert je waterverbruik en stelt concrete acties voor waterbesparing voor. 
Lees verder...

Effectieve Tips voor Werkgevers in de Bakkerijsector tijdens de Ramadan

Tijdens de Ramadan vasten moslims van zonsopgang tot zonsondergang, wat verschillende uitdagingen met zich mee kan brengen voor werknemers in de bakkerijsector.
Lees verder...

Betoverende Paasverrassingen: Creatieve Tips voor Jouw Bakkerij!

De lente is in het land en dat betekent dat het tijd is om je bakkerij om te toveren tot een betoverend paasparadijs! We hebben een aantal inspirerende ideeën verzameld om je bakkerij te laten stralen tijdens deze feestelijke periode!
Lees verder...

Broodprijs blijft stabiel

De economische commissie van Bakkers Vlaanderen heeft opnieuw de broodprijs berekend. Ontdek hier het resultaat!
Lees verder...

Het Bedrijfsleven achter de Bakkerij: Hoe Succesvol te Zijn in een Concurrerende Markt

Achter de heerlijke geuren en smaken van de bakkerij ligt een levendig en competitief bedrijfslandschap. Laten we eens kijken naar enkele sleutelfactoren die bijdragen aan het succes van een bakkerij in een concurrerende markt.
Lees verder...

Valentijnsdag: 5 tips om je verkoop te boosten

Als ambachtelijke bakkerij ben je in een unieke positie om de harten van je klanten te veroveren met verrukkelijke lekkernijen die perfect passen bij deze romantische gelegenheid. Hier zijn enkele tips om de verkoop rond Valentijnsdag te boosten.
Lees verder...

Van recept tot certificaat: Limburgse Vlaai heeft Europese erkenning beet

De Limburgse vlaai heeft op maandag 22 januari de officiële erkenning gekregen als Beschermde Geografische Aanduiding (BGA) van de Europese Commissie. Bakkers die de Limburgse vlaai willen verkopen moeten zich aanmelden bij vzw de Limburgse Vlaaibakkers.
Lees verder...