NIEUWS

Riskeren werkgevers zonder 'prikklok' schadeclaim?

Als werkgever moet je overuren van je werknemers kunnen aantonen. Indien je géén tijdsregistratiesysteem hanteert, riskeer je een claim voor achterstallige overuren. Dat blijkt uit een arrest van het Brussels hof.
Lees verder...

Avondklok Antwerpen: attest verplaatsingen werkgever & werknemer

In de hele provincie Antwerpen wordt een avondklok ingevoerd om het stijgende aantal coronabesmettingen tegen te gaan. Dat betekent dat iedereen tussen 23.30 uur en 6 uur thuis moet zijn, tenzij voor noodzakelijke verplaatsingen naar bv. het werk.
Lees verder...

Mondmaskers verplicht voor personeel

Vanaf zaterdag 11 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen in winkels en winkelcentra. Deze namiddag werd bekend gemaakt dat ook personeel dat achter plexi schermen werkt een mondmasker moet dragen.
Lees verder...

Contactdagen Nekkerhal uitgesteld naar 2023

Door de nefaste invloed van het coronavirus en de aanhoudende onduidelijke omstandigheden waarmee de evenementensector momenteel kampt is het met spijt in ons hart dat we de Contactdagen voor de retail daarom opschorten tot in 2023.
Lees verder...

Exclusieve korting voor onze leden bij My Flexi-Job

Wil jij in jouw bakkerij ook starten met flexi-jobs? Surf dan zeker eens naar www.myflexijob.be. Daar vind je meer dan 60.000 kandidaten in heel Vlaanderen. En als lid van Bakkers Vlaanderen krijg je er een exclusieve korting van 10%!
Lees verder...

Nowjobs, onze digitale uitzendpartner

Bakkers Vlaanderen zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om jouw zaak te ondersteunen en te helpen groeien. Daarom zijn we nu een partnership aangegaan met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner .
Lees verder...

ACTIE VERLENGD TOT 31/8!! Rode Neuzen Dag: exclusieve actie voor onze Vlaamse bakkers

Jouw bakkerij op de kaart als officieel verkooppunt van de marsepeinen Rode Neuzen? Bestel vóór 31 augustus 2020!
Lees verder...

Extra omzet dankzij aanbod vleeswaren

Nieuw voor bij de bakker: L'Artisan voorverpakte klassiekers. Zeven eerlijke en heerlijke fijne vleeswaren. Klassiekers die iedereen kent, en zeker een plaatsje verdienen in uw bakkerij.
Lees verder...

Essenenbrood: het buitenbeentje onder de broden!

Essenenbrood is erg populair onder al wie houdt van rauw voedsel. In deze blog lees je meer over de oorsprong, ingrediënten en voordelen.
Lees verder...

Week van de Eclair: bedankt aan alle deelnemende bakkers!

We blikken graag terug op een fantastische “Week van de Eclair”. Meer dan 700 bakkerijen in België deden mee aan deze 2de editie.
Lees verder...