NIEUWS

Mondmaskerplicht vervalt op 1 oktober

Vanaf 1 oktober vervalt de mondmaskerplicht (in Vlaanderen) voor zowel klanten als personeel in horecazaken en winkels.
Lees verder...

Opinie: Het gevecht om elke klant

De meeste ambachtelijke bakkers zijn financieel goed uit deze crisis komen. Het komt er nu op aan om het stukje marktaandeel dat we terug binnenhaalden te bestendigen. Dit wordt stilaan opnieuw een gevecht voor elke klant.
Lees verder...

Indexatie flexiloon

Vanaf 1 september 2021 is er een index op het flexiloon. 
Lees verder...

Bakkers Vlaanderen organiseert een nieuwe editie van De Week van de Ambachtelijke Bakker

Van 16 tot en met 24 oktober 2021 organiseert Bakkers Vlaanderen opnieuw een Week Van De Ambachtelijke Bakker. Dit jaar in het teken van de AMANDEL. Amandel is een veelgebruikt product in uw ambachtelijke bakkerij.
Lees verder...

E-Box Enterprise: al je bedrijfsdocumenten van de overheid op één plek

De e-Box Enterprise is een beveiligde elektronische brievenbus die alle officiële communicatie en documenten tussen ondernemingen en overheidsinstellingen op één plek verzamelt. Heb jij die al geactiveerd?
Lees verder...

Met Besteloplossing.be behoort pen en papier definitief tot het verleden

Het bestelsysteem tekende onlangs zijn 1 miljoenste bestelling op. Om dat te vieren geeft Bakkers Vlaanderen samen met Besteloplossing GRATIS 25 JAARABONNEMENTEN weg.
Lees verder...

De wetgeving VLAREMA wordt uitgebreid!

Vanaf 1 september 2021 worden Vlaamse bedrijven er toe verplicht nog meer te gaan sorteren aan de bron.
Lees verder...

Informatiereeks “Denk vroeger aan later!”: strategische toekomst- en eindeloopbaanplanning voor vooruitziende zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer ga je jouw toekomst best niet onvoorbereid tegemoet! Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, economisch, sociaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé.
Lees verder...

Checklist COVID-19 preventiemaatregelen

Wat kan een inspecteur vragen tijdens een controle met betrekking tot de naleving van de preventiemaatregelen inzake COVID-19?
Lees verder...

Tot half september? Dragen van mondmasker blijft verplicht in bakkerswinkels

Bakkers Vlaanderen had om afschaffing van het dragen van mondmaskers gevraagd in onze bakkerswinkels waar een plexiwand voor een bescherming zorgt. Onze vraag werd niet weerhouden en werd doorgeschoven naar het overlegcomité van half september.
Lees verder...