NIEUWS

Uw elektriciteitsfactuur laag houden onder het capaciteitstarief

Zo vermijdt uw bakkerij verbruikspieken onder de nieuwe netkostenberekening.
Lees verder...

Voorwaarden voor Vlaamse energiesteun worden versoepeld

De Vlaamse regering heeft beslist de energiesteun voor bedrijven die te kampen hebben met hoge energiefacturen te verlengen tot 28 februari. Ook de voorwaarden om in aanmerking te komen worden versoepeld.
Lees verder...

Ambacht in de Kijker || Opening van de inschrijvingen

De 17e editie van "Ambacht in de Kijker" is sinds woensdag 18 januari van start! Inschrijven kan tot 19 februari. Dit jaar werd gekozen om jonge ambachtslieden onder de 35 jaar in het zonnetje te zetten.
Lees verder...

Klassiekers 2.0 Tompouce: ontdek alle recepten!

Met klassiekers 2.0 bieden we telkens een product in een nieuw jasje aan. De eerste in rij is de tompouce.
Lees verder...

AEHT wedstrijd PIVA: 2-3 maart 2023

Op 2-3 maart gaat op Piva de nationale AEHT wedstrijd door. De bakkerijafdeling organiseert het onderdeel 'Pastry'.
Lees verder...

Week van het Brood: 26 februari t/m 5 maart

Ook in 2023 komt er weer de Week van het Brood. Om in heel België de liefde voor brood weer aan te wakkeren. De Week van het Brood vindt plaats van zondag 26 februari t/m zondag 5 maart 2023.
Lees verder...

Nationaal feest: 22 mei te Poperinge

Bakkersbond Poperinge en omliggende nodigen u uit op het 65ste Nationaal Feest op 22 mei 2023. 
Lees verder...

Lonen arbeiders geïndexeerd met 10,96% vanaf 1 januari 2023

Je vindt hierbij de sectorale minimumlonen die gelden voor arbeiders in PC 118 vanaf 1 januari 2023. 
Lees verder...

Maximale aantal uren studentenarbeid stijgt naar 600

De maatregel duurt zeker tot en met 2024.
Lees verder...

Dossche Mills neemt het Nederlandse Waddenmolen over

Zaakvoerder Frank Vogelzang blijft het bedrijf verder leiden: "Ik zie dit als een grote stap vooruit".
Lees verder...