NIEUWS

iba München 22 t/m 26 oktober 2023

De wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie komt eraan. Ontdek het programma & boek snel je tickets!
Lees verder...

Bakker in uw buurt: Vul je eigen webpagina in

Heel wat consumenten zoeken naar een warme bakker via onze zoekmachine. Zorg dat jouw pagina up-to-date is zodat je geen omzet misloopt!
Lees verder...

Volkoren als held van het broodschap

Het imago van brood is onvoldoende meegegaan met zijn tijd, terwijl het juist heel goed past in een moderne, gezonde levensstijl. Volkoren vormt het speerpunt van deze campagne, als lichtend voorbeeld van al het goede van brood.
Lees verder...

Podcasts

Podcasts bieden je de kans om te luisteren naar experts in jouw vakgebied, te leren van hun ervaringen en te ontdekken wat hen drijft. Het kan ook helpen om jouw creativiteit te stimuleren en nieuwe ideeën te ontdekken. Beluister ze hier!
Lees verder...

Vraag erkenning voor je bakkerservaring aan

Ben je al lange tijd actief als bakker, maar heb je het gevoel dat je competenties niet volledig erkend worden door de sector? Laat je competenties dan testen bij een erkend EVC-testcentrum zoals CVO EduKempen.
Lees verder...

Zet restafvalbakken never alone

Niet sorteren? Da’s zóóó jaren 90. Motiveer je medewerkers daarom om ook op ‘t werk de juiste keuze te maken: zet restafvalbakken altijd bij sorteerbakken voor bijvoorbeeld PMD, keukenafval, papier & karton of ander bedrijfsafval.
Lees verder...

Zet je zaak online

De FOD Economie lanceert een toolkit om kmo's en zelfstandigen te begeleiden bij het online zetten van hun activiteiten. Deze online tool kan jouw onderneming helpen bij de opstart en ontwikkeling van e-commerce.
Lees verder...

Jaarlijkse grote kersenhappening: zondag 25 juni

Centraal staat een grote expo van meer dan 250 verschillende hoogstam kersenvariëteiten. Ontdek tevens de talrijke nevenactiviteiten.
Lees verder...

Klassiekers 2.0: Harde luxe in een zomers jasje

Ontdek de overheerlijke recepten!
Lees verder...

Zware energie-uitgaven in eerste kwartaal 2023? Vraag nu energiesteun 2 aan

Bedrijven die in het eerste kwartaal van 2023 nog steeds geconfronteerd werden met stijgende energie-uitgaven ten gevolge van het conflict in Oekraïne, kunnen tot 30 juni energiesteun 2 aanvragen.
Lees verder...