NIEUWS

TOP demonstratie door M.O.F. Stéphane Leroux

Deze demo gaat door op dinsdag 23 mei '23 in het auditorium van bakkerijschool Ter Groene Poorte, Brugge. Items van de demo zijn o.a. entremets, drooggebak, gateau de voyage, ...
Lees verder...

Uitbreiding flexi-jobs chocolatiers

Op 1 maart 2023 werd in de Kamercommissie een wetsvoorstel aangenomen dat het toepassingsgebied van de flexi-jobs opnieuw uitbreidt. Dit wetsvoorstel maakt het systeem van flexi-jobs nu ook mogelijk voor de chocolatiers.
Lees verder...

Pluk de vruchten van gebruiksklaar bladerdeeg

Wist je dat je tijd en geld bespaart door te werken met kant-en-klaar bladerdeeg van Banquet d’Or®? Wat je zelf doet, doe je beter. Maar dit is lang niet altijd de meest kostenefficiënte oplossing. 
Lees verder...

Correct gebruik van herbruikbaar verpakkingsmateriaal

Je wil het gebruik van herbruikbare verpakkingsmaterialen aan je klanten aanbieden, maar hoe zit het met de voedselveiligheid? Hiervoor organiseert het FAVV een online infomoment.
Lees verder...

Lidmaatschap 'vrienden van het Bakkerijmuseum'

Recent lanceerde het Bakkerijmuseum een vernieuwd programma voor de 'vrienden van het Bakkerijmuseum'. Met het lidmaatschap geef je het Bakkerijmuseum een steuntje in de rug!
Lees verder...

Infosessies Denk vroeger aan later

Wil u zich goed voorbereiden op uw pensioen en bedrijfsoverdracht? Dan zijn de infosessies "Denk vroeger aan later!" iets voor u! Deze informatiereeks is speciaal ontworpen voor ondernemers die vooruit willen kijken en hun toekomst willen plannen.
Lees verder...

Heb jij nog een #werkplekvrij?

Ben jij op zoek naar een leergierige, gemotiveerde medewerker? Zo’n 4.300 gedreven Oekraïense nieuwkomers staan voor je klaar. De belangrijkste skills bezitten ze al, de rest leren ze heel graag bij jou op de werkvloer.
Lees verder...

Gaat u dit jaar met een van de awards naar huis?

AP Hogeschool en Kanaal Z slaan dit jaar weer de handen in elkaar voor de 24ste editie van de Video Experience Day. Zet u graag uw video én uw bedrijf of organisatie extra in de kijker? Zend uw video(‘s) in voor 15 maart 2023
Lees verder...

Chocolate & Pateekesweek 2023: kijk, kies, proef, geniet en bewonder!

Koekenstad dompelt je jaarlijks onder in een wereld van koekjes en chocolade. Dit beleef je in de Chocolate- en Pateekes Week en een tentoonstelling. Deze elfde editie loopt van vrijdag 24 februari tot en met donderdag 9 maart 2023.
Lees verder...

Lonen werknemers PC 201 : opnieuw + 2 %

De barema en werkelijk uit te betalen lonen werden op 1 februari 2023 opnieuw verhoogd met 2 %.
Lees verder...