NIEUWS

Expo Gie Knaeps in vernieuwd Food Center Jan Gevers

Ter gelegenheid van de opening van het vernieuwde Food Center Jan Gevers stelt gie Knaeps “The Big Ones” tentoon, een verzameling foto’s op groot formaat, geselecteerd uit zijn jarenlange carrière als persfotograaf in de muziekwereld.
Lees verder...

Uitnodiging slotdag Alterbake 11/09

De afgelopen 2 jaar heeft Alterbake de toepassingsmogelijkheden van alternatieve granen in de ontwikkeling van innovatieve bakkerijproducten onderzocht. De resultaten van deze studies worden bekend gemaakt op de slotdag van het project op 11 september.
Lees verder...

Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.
Lees verder...

Wat is een banketbakker?

Wat is een banketbakker? In deze blog lees je meer over de inhoud van de job en hoe je er een kan worden.
Lees verder...

Soorten koffiekoeken: welk zijn de populairste?

Koffiekoekjes bestaan er in vele maten en gewichten. In deze blog lees je welke soorten koffiekoeken het populairst zijn.
Lees verder...

Ontbijten in Herentals: ontdek de streekgerechten

Wil je ontbijten in Herentals? Proef dan zeker eens van Herentalse Boomkes, chocolade Valenza of speculaas Heyns. Lees er hier meer over.
Lees verder...

Gestreken mastellen Gent: proef ze nu!

Gestreken mastellen van Gent zijn helemaal anders dan gewone mastellen. Lees er in deze blog alles over en proef er zelf eentje!
Lees verder...

Hoe word je bakker?

Hoe word je bakker? Waar kan je een opleiding volgen? En heb je wel een diploma nodig? We beantwoorden al jouw vragen in deze blog.
Lees verder...

Brugse streekproducten: een stad vol lekkernij

Wist je dat je in Brugge buiten een rijke geschiedenis, ook heel wat streekproducten terugvindt? Leer ze allemaal kennen in deze blog.
Lees verder...

Maneblussertjes: koekjes met verhaal

Maneblussertjes zijn lekkere koekjes uit Mechelen met glazuur, soms opgevuld met chocolade. Lees er meer over in onze blog.
Lees verder...