NIEUWS

Werken bij bakker: nog altijd vroeg opstaan?

Wil je werken bij een bakker? Dan hoef je niet langer de vroege uurtjes te vrezen. Lees er meer over in deze blog.
Lees verder...

Word jij Laureaat van de Arbeid?

Tot 29 februari 2020 kan je een aanvraag doen om een erkenning te krijgen als Laureaat van de Arbeid.
Lees verder...

Is Belgisch brood het lekkerste van de wereld?

Jacht op wereldtitel is uniek schooloverschrijdend project: PIVA coacht samen met het Aspirantbaker team de KOGEKA/Sint-Jozefploeg op Mondial du Pain 2019
Lees verder...

Waarom is volkorenbrood gezond?

Is volkorenbrood gezond en waarom? En wat zijn de effecten van volkorenbrood op jouw lichaam? Je leest het allemaal in deze blog.
Lees verder...

Waar ontbijten in Ninove? Bij de warme bakkers, natuurlijk!

Mastellen. Vlaai. Maaltjes. Mmm, misschien toch maar eens een uitstapje naar Ninove overwegen!
Lees verder...

Cursus chocolade in bakkerijtoepassingen: 4 & 5 november

Op 4 & 5 november organiseert Barry Callebaut een cursus chocolade in bakkerijtoepassingen. Schrijf je hier in!
Lees verder...

Belgen eten weer meer brood

Belgen eten terug meer brood: In de eerste helft van 2019 kende de consumptie van brood een volumestijging van 1,5%. Eindelijk na daling van 10 jaar opnieuw een stijging.
Lees verder...

Week van de ambachtelijk bakker start maandag 30/9: bekijk hier de campagnevideo

Maak je kans op een luxe-ontbijt voor 2!
Lees verder...

Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.
Lees verder...

Wat is een banketbakker?

Wat is een banketbakker? In deze blog lees je meer over de inhoud van de job en hoe je er een kan worden.
Lees verder...