NIEUWS

Wat met sneltesten in mijn bedrijf?

De overheid heeft vandaag 570.000 sneltests ter beschikking van ondernemingen; en er zijn er nog eens 500.000 besteld. Die sneltesten zullen worden ingezet in bedrijven waar telewerk niet mogelijk is. Maar geldt dat ook voor jou? Wat moet je weten?
Lees verder...

Dossche Mills lanceert nieuwe corporate website

Met trots presenteert Dossche Mills haar nieuwe website. Een overzichtelijke informatieve website met een duidelijke structuur, compleet assortiment en vele inspirerende recepten.
Lees verder...

Verplichte registratie van werknemers waarvoor geen telewerk mogelijk is

Op woensdag 24 maart besliste het overlegcomité om de controle op het verplichte telewerk te verscherpen. Indien u deze verplichting nog niet bent nagekomen raden we aan u zo vlug mogelijk in regel te stellen.
Lees verder...

Vanaf 1 april 2021 nieuwe PMD-sorteerregels voor bedrijven

Vanaf 1 april 2021 wordt de bestaande inzameling van PMD bij bedrijven uitgebreid. Wat betekent dat voor u?
Lees verder...

6 x Lekker en gezond broodbeleg

Geen boterham zonder een stukje beleg. Voor wie het gezond maar toch lekker wilt houden, stellen we graag 6 x lekker en gezond broodbeleg voor. Broodbeleg dat ook een welverdiende plaats in de Schijf van Vijf heeft. Smakelijk!
Lees verder...

De lekkerste koffiekoeken met pudding

Koffiekoeken met pudding… kan jij een ander gebak bedenken dat even lekker is? Wij overlopen graag enkele van de beste koffiekoeken: van de vierkante koffiekoeken met pudding tot de koffiekoeken met ingebakken pudding.
Lees verder...

De Zondag is 20 en viert uitgebreid feest

In de week van 22 maart ontvang je een brief met alle festiviteiten rond 20 jaar De Zondag.
Lees verder...

Visa treedt op de markt met eigen debetkaart, naast Bancontact en Maestro

De komst van Visa Debit zal belang hebben voor elke ondernemer. Wat verandert er voor jou?
Lees verder...

Het belang van corporate video

Op dinsdag 1 juni 2021 vindt de 22ste editie van de Video Experience Day plaats. Elk jaar bekroont dit event de beste corporate video's in ons land. Tot en met 19 maart kunnen bedrijven en organisaties zich inschrijven en hun corporate video insturen.
Lees verder...

Op zoek naar een nieuwe oven?

Ben je op zoek naar nieuwe toestellen voor je bakkerij? Via onze bedrijvenindex vind je snel en makkelijk een overzicht van alle leveranciers of andere externe dienstverleners. 
Lees verder...