Wij presenteren een ruime keuze aan langzaam gedesemd brood dat ter plaatse wordt gebakken. Hiervoor gebruiken we lokaal geteelde oude bio.granen, steengemalen tarwe, spelt , kamut en rogge. Dit aangevuld met ons zoet en hartig ovenvers gebak!
Over ons gebak …
We volgen de seizoenen, galette van rabarber, pruimen of oude keuleman uit de tuin van Rosendal Of gateau Breton, Bretoense cake op basis van boekweit Frangipanetaart, onze klassieker Baskische kaastaart, citroentaart. Of de Scandinavische specialiteiten; kaneelkardemomkoek, kardemomsnur, brunsviger, kanelstang …
| Weekdag | Openingsuren | |
| Maandag | Gesloten | |
| Dinsdag | Gesloten | |
| Woensdag | Gesloten | |
| Donderdag | 08u00 / 17u00 | |
| Vrijdag | 08u00 / 17u00 | |
| Zaterdag | 08u00 / 18u00 | |
| Zondag | Gesloten | |
Extra informatie |
||
| www.rosendal.be. insta rosendal.brd | ||
Wees de eerste om deze bakker te beoordelen