Met onze nieuwe rubriek Klassiekers 2.0 willen we jullie verder begeleiden om de verkoop in jullie winkel een nieuwe boost te geven. Tweemaandelijks bieden we een product in een nieuw jasje aan.
CALLEBAUT
Creatie van Patrick Aubrion
CORMAN
Origineel recept door Rony Parijs
DAWN FOODS
Dawn Merveilleux 2.0 - Romy Uijen
LEMAN DECORATIONS
Citroen Meringue - Aardbeiencrème - Vanille Chocolade Chantilly
ZEELANDIA
Le Figaro 2.0
ALGIST BRUGGEMAN
BBQ Batard tomaat-olijf
BBQ Flutes
Turkse kruidenbagel
IREKS
Stokbrood paprika pepers
KOMPLET BENELUX
Ciabatta
Pistolet
VANDEMOORTELE
Breekbrood met kruidenboter
ZEELANDIA
BBQ-Brood Camen Bertje
BBQ-Brood Pick & Pull
CORMAN
De Tompouce appel 'tatin'
CSM Ingredients Benelux
Tutti Frutti Deluxe
Framboos Praliné
Vegan Tompouce
DAWN
Dawn Tompouce 2.0
FRIESLAND CAMPINA
Flan Brésilienne 2.0
Saint-Honoré met gezouten karamel
Tompouce framboos
Tompouce karamel-passievrucht
SABLE BRETON
Bretoens zanddeeg
SONNEVELD
Appel Bolgebak 2.0
Brood Tompoucen 2.0
Tompouce 2.0
VANDEMOORTELE
Sneeuwbankjes
Blader-in-boeken-gebak
Fruity Tom
Nutty Tom
Spiral Tom
ZEELANDIA
Cake Pouce
Mille Feuille
Tom(aat)pouce