DE ZONDAG IS 20 EN VIERT UITGEBREID FEEST

De Zondag is 20 en viert uitgebreid feest

De Zondag is 20 en viert uitgebreid feest

De Zondag is jarig en viert uitgebreid feest met alle lezers en adverteerders. Op het feestmenu vanaf zondag 28 maart tot 19 september: twee unieke verjaardagskranten, twintig prikkelende retropagina's, 40 gouden pistolets, 100 apertiefboxen, tal van creatieve lezersacties en andere fantastische prijzen. 

In de week van 22 maart ontvang je een enveloppe met hierin twee stickers om aan de deur of etalage te kleven. Zo zien jouw klanten dat je trotse bakker en verdeler bent van De Zondag. Hangt de sticker op? Stuur naar distributie.zondag@roularta.be een foto of selfie en wie weet verschijnt jouw foto binnenkort, samen met andere bakkers, op de sociale media.

De Gouden Pistolet in de krant op 28 maart

Op 28 maart wordt de krant in een eerste feestjasje gestoken: een extra leuk themanummer voor de lezers en jouw klanten. Een van de prijzen is de Gouden Pistolet: 48 lezers kunnen een ‘Gouden Pistolet’-sticker vinden en winnen een leuke prijs.

Wat kunnen ze precies winnen? 20 weken lang ‘gratis’ op zondag naar de bakker in de buurt (max. waarde van A10/zondag). Gratis is natuurlijk niet letterlijk gratis. De Zondag betaalt het uitgegeven bedrag aan de geselecteerde bakker terug. Zij nemen persoonlijk contact op met de bakkerij die geselecteerd werd door de winnaar in de maand april en bespreken dan verder hoe de opvolging en betaling in elkaar zit. De Zondag betaalt de gekozen bakker(s) het wekelijks bedrag die de winnaar spendeert.

Panini bij de bakker op 4 april 

Je ontvangt enkele pakken met Panini Euro 20 albums die je mag uitdelen aan jouw klanten. Een extra cadeautje voor de eerste klanten. Zijn er klanten die geen Panini Euro 20 album hebben kunnen bemachtigen? Geen probleem, in de krant vinden ze een De Zondag kortingscode om deze op www.sticker-collection.be gratis te claimen bij een minimum aankoop van 10 euro.
 

(excl. West-Vlaanderen, waar Panini geëncarteerd wordt bij de Krant van West-Vlaanderen op vrijdag 26 maart)

Heb je nog verdere vragen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje op distributie.zondag@roularta.be.