HOGENT en Universiteit Gent dienen samen een nieuw TETRA-project PulseBake in. Dit project zal peulvruchten als beloftevolle ingrediënten onderzoeken in de graan- en bakkerijsector.
We hopen u via deze weg warm te maken tot deelname aan dit tweejarig project (okt 2022 – sept 2024). Een uitgebreide omschrijving van ons projectvoorstel vindt u in bijlage. Het project wordt ingediend op 7 februari.
Graag vernemen we per mail of telefonisch, bij voorkeur vóór donderdag 27 januari, of u:
Het TETRA kanaal van VLAIO beoogt specifiek het stimuleren van belangrijke innovaties in het werkveld. De nadruk ligt op het vertalen van wetenschappelijke kennis naar de praktijk.
Wij bieden u:
Bij interesse gelieve vóór 27 januari contact op te nemen met: Melissa Camerlinck via melissa.camerlinck@hogent.be, Evelien Van Bavegem via evelien.vanbavegem@hogent.be of Filip Van Bockstaele via filip.vanbockstaele@ugent.be