OPROEP DEELNAME AAN PULSEBAKE: NIEUW TETRA PROJECT HOGENT/UGENT

Oproep deelname aan PulseBake: nieuw TETRA project HOGENT/UGent

Oproep deelname aan PulseBake: nieuw TETRA project HOGENT/UGent

HOGENT en Universiteit Gent dienen samen een nieuw TETRA-project PulseBake in. Dit project zal peulvruchten als beloftevolle ingrediënten onderzoeken in de graan- en bakkerijsector.

We hopen u via deze weg warm te maken tot deelname aan dit tweejarig project (okt 2022 – sept 2024). Een uitgebreide omschrijving van ons projectvoorstel vindt u in bijlage. Het project wordt ingediend op 7 februari.

 

Interesse in deelname?

Graag vernemen we per mail of telefonisch, bij voorkeur vóór donderdag 27 januari, of u:

  • Interesse heeft in deelname aan ons PulseBake project.
  • Bereid bent financieel bij te dragen tot de verplichte cofinanciering vanuit het werkveld (7,5% v.d. totale financiering). De kostprijs voor deelname aan het project wordt gebaseerd op de grootte van de onderneming.
     

Waarom deelnemen aan dit TETRA project?

Het TETRA kanaal van VLAIO beoogt specifiek het stimuleren van belangrijke innovaties in het werkveld. De nadruk ligt op het vertalen van wetenschappelijke kennis naar de praktijk.

Wij bieden u:

  • Toegepast wetenschappelijk onderzoek met direct implementeerbare resultaten.
  • Casestudies op maat van het werkveld/uw bedrijf.
  • Inbreng in de aansturing van het project.
  • Het voorrecht om als eerste de resultaten te verkrijgen.
  • Een sterk en toegankelijk netwerk met de andere deelnemers.
  • Gratis deelname aan projectactiviteiten zoals workshops.

Bij interesse gelieve vóór 27 januari contact op te nemen met: Melissa Camerlinck via melissa.camerlinck@hogent.be, Evelien Van Bavegem via evelien.vanbavegem@hogent.be of Filip Van Bockstaele via filip.vanbockstaele@ugent.be