Om middernacht moeten alle cafés en restaurants sluiten. Winkels voor niet primaire doeleinden moeten in het weekend toe.
Als bakker mag je wél openblijven, ook tijdens de weekends.
Bakkerijen met een verbruikszaal zijn verplicht om de verbruikszaal te sluiten, enkel toogverkoop is dan nog toegelaten. Bakkers met een broodronde mogen deze blijven doen, maar hou het contact zo kort mogelijk. Deze maatregel geldt uiteraard ook voor de winkel: hou afstand op de werkvloer. Probeer zoveel mogelijk contactloos te laten betalen.
Uiteraard volgen we de situatie nauwgezet op en blijven we jullie informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Voor verder vragen aarzel niet ons te bellen (03.287.69.94) of te mailen.
Wat kan of moet je als ondernemer doen om het virus tegen te gaan? En wat als jij of je medewerkers getroffen worden? Met andere woorden, welke impact kan het virus hebben op jouw onderneming. Unizo lijst op zijn website al jouw mogelijke vragen en antwoorden op, mede dankzij hun partner Liantis.
Ontdek hier alle info! www.unizo.be/corona