DOE OP 16 MAART 2024 MEE AAN DE DAG VAN DE ECLAIR OM ONDERZOEK NAAR KINDERKANKER TE STEUNEN!

Doe op 16 maart 2024 mee aan de Dag van de Eclair om onderzoek naar kinderkanker te steunen!

Doe op 16 maart 2024 mee aan de Dag van de Eclair om onderzoek naar kinderkanker te steunen!

De Belgische stichting KickCancer – met de mooie missie: alle kinderen met kanker genezen -organiseert op zaterdag 16 maart 2024 de vierde editie van haar succesvolle “Dag van de Eclair”. Het doel is heel België veroveren met heerlijke eclairs ten voordele van onderzoek naar kinderkanker! KickCancer vraagt aan bakkers met een warm hart om op deze dag massaal hun signatuureclairs te verkopen om kinderkanker een koekje van eigen deeg te geven. Wil je dit mooie initiatief samen met jouw klanten ondersteunen? Schrijf je dan nu in. 

“We zijn super blij om opnieuw op het fantastische vakmanschap en de steun van Belgische bakkers te kunnen rekenen. Door op 16 maart 2024 eclairs te smullen kan iedereen zijn solidariteit tonen aan families die de beproeving van kinderkanker hebben moeten doorstaan. Door KickCancer-eclairs te kopen kan je gemakkelijk een steentje bijdragen aan belangrijk onderzoek’, zegt Delphine Heenen, oprichtster van KickCancer.

De Dag van de Eclair is een perfecte mix van: een solidaire, vrolijke actie, vakmanschap en heerlijk gebak in de kijker zetten, ten slotte, verbindt de Dag van de Eclair bakkers met hun klanten en geeft het een boost aan de lokale handel. Iedereen samen voor het goede doel!

KickCancer kon de afgelopen jaren al rekenen op de steun van heel wat bakkers uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vervoeg jij ook graag dit lijstje?

Wil je meer weten? Klik HIER en ontdek alles over de Dag van de Eclair 2024 (praktische info, reacties van andere bakkers, timings en communicatiemateriaal…)!

Doe je mee? Schrijf je nu in voor de 2024-editie via onderstaande knop

IK DOE MEE

De stichting KickCancer kijkt er enorm hard naar uit om samen met Belgische bakkers een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan onderzoek naar kinderkanker.

Dagvandeeclair.be

Voor vragen of extra informatie kan je contact opnemen met Nathalie De Clercq via nathalie@kickcancer.org of 0477/32.07.60