HET BELANG VAN CORPORATE VIDEO

Het belang van corporate video

Het belang van corporate video

Op dinsdag 1 juni 2021 vindt de 22ste editie van de Video Experience Day plaats. Elk jaar bekroont dit event de beste corporate video's in ons land. 

Gezien de huidige gezondheidscrisis krijgt het evenement dit jaar uitzonderlijk de vorm van een televisiespecial op Kanaal Z/Canal Z. Deze "coronaproof" editie wordt ook nu georganiseerd door studenten van AP Hogeschool Antwerpen, in samenwerking met Kanaal Z/Canal Z. Corporate video wint de laatste jaren meer en meer aan belang. Ook voor jou als bakker kan audiovisuele communicatie een belangrijke rol spelen. Wij zijn overtuigd van de kracht die corporate video biedt in de interne én externe communicatiestrategie van bedrijven en organisaties, groot en klein. 

Schrijf je in en win een award! 

Tot en met 19 maart kunnen bedrijven en organisaties zich inschrijven en hun corporate video insturen via het inschrijvingsformulier. Misschien krijgt jouw bedrijfsfilm dan een plekje in onze tv-special voor zowat 100.000 kijkers en gaan je op 1 juni met één van de tien awards naar huis? Dat betekent exposure voor jouw bedrijf en op die manier een boost voor onze hele sector!