WELKE BEDRIJVEN SLEPEN OP 1 JUNI EEN AWARD IN DE WACHT?

Welke bedrijven slepen op 1 juni een award in de wacht?

Welke bedrijven slepen op 1 juni een award in de wacht?

Corporate video is vandaag een vaste waarde binnen de communicatiemix van bedrijven en organisaties. De Video Experience Day, vroeger het Belgian Corporate Video Festival, heeft zich door de jaren heen ontpopt tot hét referentie-evenement voor audiovisuele bedrijfscommunicatie in België. Jaarlijks bekroont de awardshow de beste corporate video’s. Dit jaar maken bedrijven en productiehuizen kans op één van onze 8 awards en 2 Special Awards. Net zoals vorig jaar vindt de Video Experience Day plaats in de vorm van een tv-special die op Kanaal Z wordt uitgezonden.
 

Corporate video, what’s in it for you?

  • Uw boodschap rendeert beter dankzij bewegende beelden
  • De kracht van 1 minuut video is gelijk aan die van 1,8 miljoen woorden
  • Een videoboodschap overtuigt uw doelpubliek sneller, want Seeing Is Believing

 

Mis de TV-special niet

Wilt u meer te weten komen over de meerwaarde van corporate video voor uw interne en externe bedrijfscommunicatie? Kijk dan zeker naar Kanaal Z voor deze 22ste editie van de Video Experience Day op dinsdag 1 juni 2021 om 18 uur. Surf zeker ook naar www.videoexperienceday.be voor meer informatie over corporate video. 

Hoe is videocommunicatie geëvolueerd in coronatijden? Ontdek alle nieuwe trends en tendensen op de website van Video Experience Day!