WIE WORDT DE BESTE BAKKER VAN VLAANDEREN?

Wie wordt de Beste Bakker van Vlaanderen?

Wie wordt de Beste Bakker van Vlaanderen?

Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan op zoek naar De Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. 

Iedere bakker kan De Beste Bakker van Vlaanderen worden. Via de gratis app van Het Nieuwsblad kan iedere Vlaming stemmen op zijn of haar favoriete bakker. Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt de beste bakker van iedere gemeente en iedere provincie bepaald. De 5 provinciewinnaars krijgen bezoek van de jury onder leiding van culinair journalist Chris Snick. Op basis van een aantal vooraf gedefinieerde criteria bepalen zij welke bakker zichzelf een jaar lang de Beste Bakker van Vlaanderen mag noemen.

 

Hoe word je de Beste Bakker van Vlaanderen?

 

We geven je alvast enkele tips om die felbegeerde titel binnen te halen:

  • Je ontvangt binnenkort een pakketje met enkele posters. Hang ze zeker omhoog in jouw bakkerij.
  • Zet je campagne ook online verder. Op www.nieuwsblad.be/materiaal vind je digitaal promotiemateriaal. Zo kan je ook campagne voeren via Facebook, Instagram, … Roep je klanten op om op je bakkerij te stemmen en deel je oproep via de hashtag #bestebakker of stuur ze door naar bestebakker@nieuwsblad.beDe leukste actie of het tofste filmpje krijgt dit jaar ook een cheque van € 1000.
  • Vraag niet alleen naar de bestelling van je klanten, maar vraag ook om hun stem.
  • Eigen lof hoeft niet te stinken! Geef je bakkerij een duwtje in de rug en geef het z’n eerste welverdiende stem.

Stemmen kan trouwens van 23 januari t.e.m. 7 februari 2021. Zaterdag 13 februari weten we welke bakkerij zichzelf een jaar lang De Beste Bakker van Vlaanderen mag noemen. Naast de eer krijgt De Beste Bakker van Vlaanderen onder meer de nodige aandacht in de krant Het Nieuwsblad en op nieuwsblad.be, een cheque van 1.000 euro en extra promomateriaal, zodat iedereen kan zien waar het beste brood en de beste koffiekoeken gemaakt worden.