GRATIS WEBSHOP VOOR LEDEN BAKKERS VLAANDEREN TIJDENS COVID-19 UITBRAAK

Gratis webshop voor leden Bakkers Vlaanderen tijdens COVID-19 uitbraak

Gratis webshop voor leden Bakkers Vlaanderen tijdens COVID-19 uitbraak

Naarmate de nieuwe uitbraak van het coronavirus (COVID-19) vordert, veranderen de bestelgewoonten van de consumenten. Hierdoor geven ze de voorkeur aan oplossingen waarbij ze de huidige restricties en aanbevelingen voor sociale afstanden kunnen respecteren. Wij helpen u graag bij het omschakelen naar het online bestellen om u zo het leven een beetje makkelijker te maken.

Om die reden slaan Bakkers Vlaanderen, Bakeronline en Puratos de handen in elkaar en willen we bakkers helpen met het opzetten van hun webshop, gratis en snel. Zo kunnen ze profiteren van de voordelen om zo snel mogelijk online te kunnen verkopen. Zo kan u toch zaken blijven doen, ook tijdens deze coronacrisis.

Bakeronline is een technologie waarmee bakkerijen een gepersonaliseerde webshop kunnen creëren via dewelke consumenten gemakkelijk kunnen bestellen. Ze krijgen een overzicht van het beschikbare productaanbod, duidelijke productbeschrijvingen en allergeneninformatie. Zodra de selectie is bevestigd, kunnen consumenten online betalen en kiezen wanneer ze hun bestelling willen afhalen.

Naast het bedienen van uw klanten door 24/7 te kunnen bestellen, maakt online bestellen het u ook gemakkelijker om bestellingen te beheren en te reageren op de vraag van klanten. Bovendien hoeven klanten niet in de rij te staan. Na het tonen van hun bestelnummer halen ze hun goederen op en worden alle betalingen digitaal beheerd, wat zal helpen bij het handhaven van de hygiënemaatregelen en de sociale afstand.

Wij kunnen uw webshop bouwen. Gratis. Snel. Vrijblijvend.

Om u hier zo snel mogelijk mee te helpen, kan onze digitale Bakeronline expert vanaf deze week gratis uw webshop maken [*].

Dit omvat:

  • Een gepersonaliseerde webshop met een assortiment van 20 producten
  • Online betalingsmethoden
  • Gepersonaliseerde communicatiekit voor voor een optimale communicatie in uw bakkerij naar uw klanten toe [**]

Zo een webshop ziet er zo uit en kan binnen de 48 uur voor u gecreëerd worden.

 [*] Dit zal tot uiterlijk 31 mei het geval zijn. Deze datum wordt bepaald op basis van de evolutie van de uitbraak van het coronavirus. Gratis en zonder aankoopverplichting. Ons doel is om te helpen en samen de situatie aan te pakken.
[**] Deze dient te worden geprint (A4) in uw bakkerij.

Als u een webshop wenst te lanceren, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@bakeronline.com of info@puratos.be of neem telefonisch contact op met uw Puratos vertegenwoordiger.