FAVV ONDERSTEUNT COMMUNICATIE VAN ALLERGENENINFORMATIE AAN CONSUMENT

FAVV ondersteunt communicatie van allergeneninformatie aan consument

FAVV ondersteunt communicatie van allergeneninformatie aan consument

Het FAVV biedt tot 29 mei individuele ondersteuning aan bedrijfsverantwoordelijken door met hen alle aspecten te overlopen van een belangrijke wetgeving die soms foutief wordt toegepast door gebrek aan tijd of kennis: de communicatie van allergeneninformatie aan de consument.

“In de huidige context van de coronacrisis zijn sommige bedrijven gesloten of werken ze op lage capaciteit. We merken dat vele zaakvoerders deze periode van lage activiteit op verschillende manieren proberen optimaal te benutten. Daarom willen we hen hierin ondersteunen”, aldus het FAVV.

Wie geïnteresseerd is in deze individuele begeleiding, hoeft enkel maar contact op te nemen met de Lokale Controle-Eenheid van hun regio. Een controleur zal worden aangeduid om op afstand (telefoon, e-mail, videoconferentie) jouw vragen hieromtrent door te nemen en om te verduidelijken wat er kan worden gedaan.

Ook op de website van Bakkers Vlaanderen vind je veel informatie terug en kan je je allergenenfiches downloaden: www.bakkersvlaanderen.be/toolbox/hygienefiches