VIND EENVOUDIG STUDENTEN, FLEXI’S OF EXTRA’S VIA NOWJOBS.

Vind eenvoudig studenten, flexi’s of extra’s via NOWJOBS.

Vind eenvoudig studenten, flexi’s of extra’s via NOWJOBS.

Bij Bakkers Vlaanderen zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om jouw bakkerij te ondersteunen en helpen groeien. Daarom werken we samen met NOWJOBS, een handig digitaal uitzendplatform dat studenten, flexi’s en extra’s in contact brengt met je zaak. Zo bouw je snel en eenvoudig een flexibele poule van bijverdieners op.

Zo werkt het:

  • Registreer gratis je zaak via de NOWJOBS-app, plaats een vacature en ga digitaal op zoek naar de ideale studenten, flexi’s of extra’s voor je bakkerij.
  • Kiezen kan uit een database van meer dan 400.000 bijverdieners. Je ziet meteen de kost van elke bijverdiener die solliciteert op je vacature, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Met een simpele klik kan je elk profiel in detail bekijken.
  • Via de gratis planningstool van NOWJOBS heb je een handig overzicht van je ingeplande bijverdieners.
  • Werk je al met studenten en/of flexi's? Ook dan is NOWJOBS iets voor jou, want via de app schrijf je je eigen medewerkers eenvoudig in & dat aan een voordelig tarief.
  • Het voordeel: NOWJOBS neemt alle administratie van je over, van contracten opstellen over verzekeringen tot uitbetaling. Handig, niet?

Ga aan de slag met NOWJOBS en vind snel de extra hulp die je zoekt.

Mooi meegenomen: Gebruik de code Bakkers50 bij het uitsturen van je eerste contractvoorstel en krijg 50 euro korting.