EEN FLEXIBELE POULE VAN STUDENTEN, FLEXI’S OF EXTRA’S VIA NOWJOBS.

Een flexibele poule van studenten, flexi’s of extra’s via NOWJOBS.

Een flexibele poule van studenten, flexi’s of extra’s via NOWJOBS.

Bij Bakkers Vlaanderen zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om jouw bakkerij te ondersteunen en helpen groeien. Daarom werken we samen met NOWJOBS, een handig digitaal uitzendplatform dat studenten, flexi’s en extra’s matcht met je zaak. Zo bouw je snel en eenvoudig een flexibele poule van bijverdieners op.

Zo werkt het:

  • Registreer je zaak via de gratis NOWJOBS-app, plaats een vacature en ga digitaal op zoek naar de ideale medewerkers voor je bakkerij.
  • Kiezen kan uit een database van meer dan 280.000 studenten, flexi’s en reguliere bijverdieners. Je ziet meteen de kost van elke bijverdiener, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.
  • Via de gratis planningstool van NOWJOBS heb je een handig overzicht van je ingeplande shifts en aangenomen bijverdieners.
  • Werk je al met studenten en/of flexi's? Ook dan is NOWJOBS iets voor jou, want via de app nodig je je werknemers gemakkelijk uit.
  • Het klapstuk: NOWJOBS neemt alle administratie van je over, van contracten opmaken over verzekeringen tot uitbetaling. Handig, niet?

Ga aan de slag met NOWJOBS en vind extra hulp in enkele muisklikken! 

Mooi meegenomen:  Gebruik de code Bakkers50 bij het uitsturen van je eerste contractvoorstel en krijg 50 euro korting.