WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER | BAKKERS VLAANDEREN

Week van de Ambachtelijke Bakker | Bakkers Vlaanderen

Week van de Ambachtelijke Bakker | Bakkers Vlaanderen

Van 17 tot en met 25 oktober organiseert Bakkers Vlaanderen een tweede editie van de ‘Week van de ambachtelijke bakker’. Dit jaar staat de editie helemaal in het teken van de koffiekoek!

Het concept van de Week van de ambachtelijke bakker wordt dus gewijzigd. Waar de consument vorig jaar gratis kon ontbijten in een van de locaties binnen uw provincie wordt nu gekozen om te werken rond het thema ‘koffiekoeken’. De koffiekoek is een product dat iedereen maakt, iedereen kent en altijd goed verkoopt.

In Onze Passie van oktober zal een poster meegestuurd worden die je kan ophangen in je winkel of aan je etalage. Wat moet jij doen? Eigenlijk niets, buiten héérlijke koffiekoeken maken en de consument verrassen met vernieuwde creaties.


Doe jij mee?


Het is belangrijk dat we samen werken om onze ambacht in de kijker te zetten. We maken het je daarom ook zo makkelijk mogelijk. Inschrijven is niet nodig. Wil je meedoen, hang dan de poster op zodat de consument weet dat ook jij meedoet en laat het weten via sociale media. Promotiemateriaal is te verkrijgen via Bakkers Vlaanderen. De actie zal via de media bekend gemaakt worden. Voor info en inspiratie: hou zeker ook onze online kanalen in de gaten: website, nieuwsbrief, Facebook & Instagram.