WAAG JE KANS ALS BAKKER IN NOORWEGEN!

Waag je kans als bakker in Noorwegen!

Waag je kans als bakker in Noorwegen!

Voor bakkers, door bakkers. Dat is waar het Ambacht voor staat. Opgericht door bakkers, Henk en Gert-Jan ten Napel, en daarom spreken we ook de taal van de bakker. Door ons grote netwerk in de bakkersbranche matchen we zo al ruim 16 jaar alleen bakkerijpersoneel, met name in Nederland maar ook in andere landen.

Aan de Nederland-Belgische grensstreek hebben we hele mooie vacatures voor zowel brood- als banketbakkers. Of zou jij de volgende stap willen maken in een land vol rust en ruimte? Het Ambacht zoekt exclusief voor Mesterbakeren Noorwegen bakkers voor de groot ambachtelijke bakkerijen.
 

Geen energiecrisis, hoge salarissen

Het is nogal een stap om al je spullen in te pakken en te vertrekken naar ander land. Een land zonder energiecrisis, met hogere salarissen, met betere voorzieningen, ongerepte natuur, echte winters en pure eerlijke bakkersproducten. Maar gelukkig helpen we jou daar en op dat moment goede huisvesting te vinden. We helpen je met de taal, indien nodig kinderopvang en wellicht zelfs een baan voor jouw partner. Hierbij werken we samen met een lokale partner in Noorwegen.

 

Waag je kans!

Spreekt je dit aan? Neem contact op met Uitzendbureau het Ambacht via 0031-591555442 of kijk en reageer via onze website www.uitzendbureauhetambacht.nl