Vanaf 1 januari 2026 is e-factureren tussen ondernemingen verplicht in België. We vatten de belangrijkste info samen in een notendop.
In een wereld waar consumenten steeds bewuster kiezen, maakt niet alleen de smaak van een product het verschil, maar ook het verhaal erachter. In deze blog ontdek je hoe een goed verhaal jouw brood onweerstaanbaar maakt voor klanten.
In een wereld waar beleving centraal staat, is de manier waarop je jouw producten presenteert minstens zo belangrijk als de kwaliteit ervan. In deze blog ontdek je hoe je met slimme details het verschil maakt.
De zoektocht naar gemotiveerde jonge bakkers is voor veel ambachtelijke ondernemers een uitdaging. In deze blog delen we concrete tips en inspirerende voorbeelden om nieuw bloed te vinden en te binden aan je bakkerij.
De economische commissie van Bakkers Vlaanderen heeft opnieuw de broodprijs berekend. Globaal zijn de kosten met 5,4% gestegen.
In een tijd van gemak en massaproductie grijpen steeds meer mensen terug naar lokaal, vers en authentiek. In deze blog lees je waarom het loont om voor lokaal en ambachtelijk brood te kiezen.