UITNODIGING SLOTEVENT PULSEBAKE: PEULVRUCHTEN IN DE BAKKERIJSECTOR

Uitnodiging slotevent PulseBake: peulvruchten in de bakkerijsector

Uitnodiging slotevent PulseBake: peulvruchten in de bakkerijsector

Peulvruchten hebben op vlak van duurzaamheid, technologische en nutritionele eigenschappen heel wat te bieden als ingrediënt in de bakkerijsector. Zo kunnen ze worden ingezet ter vervanging van melk en eieren in plantaardige toepassingen of om de nutritionele waarde te verbeteren.

 

Tijdens de slotdag op 13 september kom je alles te weten over:

  • De sensorische, technologische en nutritionele facetten van peulvruchten
  • De applicatiemogelijkheden van commercieel beschikbare peulvruchtingrediënten
  • De duurzaamheidsaspecten van peulvruchten
  • De consumentenperceptie van peulvruchten en peulvruchtapplicaties

 

Praktisch

9u30 tot 16u - Ter Groene Poorte, Brugge

 

Organisator

HOGENT, Universiteit Gent en Flanders' FOOD in samenwerking met Ter Groene Poorte

 

We hopen je daar te zien!

Het PulseBake-team