WEEK VAN HET BROOD: 26 FEBRUARI T/M 5 MAART

Week van het Brood: 26 februari t/m 5 maart

Week van het Brood: 26 februari t/m 5 maart

Ook in 2023 komt er weer de Week van het Brood. Om in heel België de liefde voor brood weer aan te wakkeren. De Week van het Brood vindt plaats van zondag 26 februari t/m zondag 5 maart 2023. Volkorenbrood staat in de spotlights onder het motto: ‘Volkoren, vol vezels, vol smaak.’

Hieronder vindt u wat u kunt verwachten in de Week van het Brood. Reserveer de data in uw communicatiekalender, en kijk hoe u zelf met campagnes of acties kunt aanhaken.

Volkoren, vol vezels, vol smaak

In de Week van het Brood zetten we volkoren in het zonnetje. Want na de Carnaval en Valentijnsdag gaan consumenten veelal weer op de gezonde tour. We zorgen dat iedereen weet dat volkorenbrood gezond is en lekker bovendien. Volkorenbrood wordt op beide aspecten nog niet zo beleefd/ gepercipieerd bij consumenten. Tijd om daar verandering in te brengen!

Met de themaregel 'Volkoren, vol vezels, vol smaak' spelen we in op het woordje VOL. We koppelen hier de belangrijkste voordelen aan van volkoren.

 

Promopakket voor de ambachtelijke bakker

Speciaal voor bakkers stellen we een pakket samen met middelen voor in de winkel en online. Denk aan:

 

Digitale toolkit

Via een digitale toolkit is het mogelijk om ook zelf advertenties of online banners op te maken. De toolkit zal bestaan uit o.a. het logo van de Week van het Brood, de slogan van dit jaar en achtergrondbeeld. De toolkit is vanaf eind januari 2023 beschikbaar op https://www.broodengezondheid.be/eudownloads/.
 

Ondersteund vanuit Brood, goed verhaal

De Week van het Brood '23 wordt ondersteund door de lopende campagne Brood, goed verhaal.

  • Artikelen en inspirerende recepten op Broodengezondheid.be over volkoren
  • Social media posts met informatie en inspiratie
  • Publiciteit via De Zondag / 7 Dimanche

 

Noteer vast:

Week van het Brood => 26 februari t/m 5 maart 2023