ZONDAG VAN DE BAKKER: 19 NOVEMBER 2023

Zondag van de Bakker: 19 november 2023

Zondag van de Bakker: 19 november 2023

De derde zondag van november wordt vanaf nu de ‘Dag van de Bakker’. “We vieren en eren de bakkers”, kondigt De Zondag feestelijk aan.

“Bij De Zondag geloven we sterk in het ondersteunen van lokale ondernemers. Daarom organiseren we op 19 november ‘Zondag van de Bakker’. Op deze dag worden alle bakkers en hun klanten in het zonnetje gezet. Dit zal via een uitgebreide campagne aangekondigd en gepromoot worden in onze krant, magazines, radiospots en online kanalen.”

 

Wat wordt van jou verwacht?

Allereerst, zorg ervoor dat je bakkerij op Zondag van de Bakker, op 19 november, een feestelijke uitstraling heeft. Er worden gratis promotiematerialen voorzien die je kunt gebruiken om de actie aan te kondigen en om je winkel feestelijk aan te kleden.

Ten tweede, verwen je klanten eens extra op deze dag! De Zondag voorziet een stapel wedstrijdloten en prijzen om uit te delen aan jouw klanten. Voor elke klant die De Zondag komt halen voorzien we een wedstrijdlotje. Deze wedstrijdloten zijn altijd prijs. Klanten kunnen een gadget van De Zondag winnen, of een proevertje naar keuze voorzien door jou. Dit is jouw kans om hen te laten proeven van je verrukkelijke assortiment!

Om ervoor te zorgen dat er voldoende promotiemateriaal kan aangeleverd worden en om de actie soepel te laten verlopen is het belangrijk om je voor 27 september in te schrijven op dezondag.be/deelnemen. Je kan ook het inschrijfformulier via onderstaande QR-code invullen en zo mee schitteren op Zondag van de Bakker. Bovendien maken ook alle deelnemende bakkers kans op een mooie prijs!

 

REGISTREER EN FEEST MEE

• Ontvang een gratis pakket met decoratiemateriaal voor je winkel
• Ontvang gratis gadgets van De Zondag om uit te delen aan je klanten
• Deelnemende bakkers maken kans op een etentje voor 2

WWW.DEZONDAG.BE/DEELNEMEN