HOE KAN JE DE (GROTE) CORONA-UITVAL VAN JE PERSONEEL OPVANGEN?

Hoe kan je de (grote) corona-uitval van je personeel opvangen?

Hoe kan je de (grote) corona-uitval van je personeel opvangen?

Het aantal besmettingen en quarantainegevallen door corona blijft sterk toenemen. Mogelijks leidt dat ook bij jou op de werkvloer tot uitval van medewerkers, met alle gevolgen van dien.

Hoe kan je die tijdelijke uitval van je personeel zo goed mogelijk opvangen? Je kan afspraken maken met je personeel dat wel aan de slag is of je kan tijdelijke extra werkkrachten inschakelen. Dit zijn de opties.

 

1. Met je eigen personeel

Blog afbeelding
Wil je graag al onze artikels lezen?
Lid worden van Bakkers Vlaanderen is een slimme keuze voor zelfstandige ambachtelijke  bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders! Je krijgt toegang tot alle artikelen op onze website en bovendien geniet je van uitzonderlijke ledenvoordelen.