CCV MAAKT TRANSACTIEKOST GOEDKOPER

CCV maakt transactiekost goedkoper

CCV maakt transactiekost goedkoper

Bakkers en elektronisch betalen: het is niet altijd een makkelijk, maar wel noodzakelijk verhaal. In tijden van Corona biedt elektronisch betalen een extra veiligheid op vlak van hygiëne dankzij contactloos betalen. Maar wat met de transactiekosten op de vaak kleine bedragen die bij bakkers worden besteed? CCV ging aan de slag en werkte in samenwerking met Bakkers Vlaanderen een nieuwe prijsstaffel uit. 

“Elektronisch betalen en het bakkerijwezen: het zouden eigenlijk twee handen op een buik moeten zijn”, steekt Sam Arckens van CCV van wal. “We leven in een wereld die steeds sneller cashless wordt. De voordelen zijn groot: elektronisch betalen gaat veel sneller, vergroot de omzet, het is veel hygiënischer, een must in deze tijden, en stopt al het gedoe met kleine muntjes. Denk ook aan de veiligheidsrisico’s als je met te veel cash in je winkel staat.” Elektronisch betalen lost al deze problemen op.

Alle transacties onder € 5 gratis en transactiekosten vanaf € 0,075

“De grote uitdaging voor bakkers is natuurlijk dat de transactiekost bij kleine bedragen marge afsnoept.” CCV ging aan de slag met feedback van de bakkers en maakt elektronisch betalen voor hen betaalbaar dankzij de nieuwe prijsstaffel. Zo zijn alle Bancontact-transacties onder 5 euro helemaal gratis. En dat onbeperkt het aantal transacties. De transactiekosten voor transacties boven de 5 euro werden verlaagd. Afhankelijk van jouw volume betaal jij een transactiekost vanaf slechts 7.5 cent. Belangrijk om hierbij te vermelden: bij CCV betaal je geen maandelijkse abonnementskosten zoals bij de meeste van onze concurrenten. Maar er is meer!

Stevige kortingen terminal

Ook Bakkers Vlaanderen wil meewerken aan het veralgemenen van het elektronisch betalen in de sector. Het is een logische evolutie. De sector heeft een overeenkomst met CCV afgesloten zodat bakkers tegen zeer voordelige voorwaarden een toestel kunnen aanschaffen.

Leden van Bakkers Vlaanderen krijgen € 125 korting bij de aankoop van de CCV Budget IP-betaalterminal (€ 470 i.p.v. € 595). Deze betaalterminal is voorzien van een handige contactloze lezer voor snelle én veilige betalingen zonder pincode en voldoet aan de allerlaatste veiligheidsver- eisten. Deze handige terminal aanvaardt (contactloze) debetkaarten, kredietkaarten, mobiele betalingen, getrouwheidskaarten en natuurlijk E-Vouchers en maaltijdcheques. Ook wie een betaalterminal bij CCV wil huren, doet als lid van Bakkers Vlaanderen een gouden zaak: leden hebben recht op twee maanden gratis huur van hun betaalterminal naar keuze.

Grote digitale sprong vooruit

Bakkers Vlaanderen en CCV geloven dat bakkers het door deze samenwerking makkelijker krijgen om van de voordelen van het elektronisch betalen te genieten. “Het wordt tijd dat de sector een stap vooruitzet op vlak van veiligheid, comfort en nieuwe, extra betaalmogelijkheden.

Door CCV Shop kunnen bakkerijen ook online hun producten aanbieden. Het is zelf mogelijk om met een bestel -en afhaalfunctie te werken. Dit zijn pistes die voor elke handelaar – ook bakkers – het onderzoeken waard zijn. Waarom zouden uw klanten geen bestellingen online willen plaatsen en betalen?”, besluit Arckens.

Leden van Bakkers Vlaanderen kunnen van deze voordelige aanbieding gebruikmaken door contact op te nemen via sales@ be.ccv.eu of via het gratis nummer 0800 22 789.