DAG VAN DE AMBACHTEN 2023: ZET UW VAKMANSCHAP IN DE KIJKER

Dag van de Ambachten 2023: zet uw vakmanschap in de kijker

Dag van de Ambachten 2023: zet uw vakmanschap in de kijker

Ben jij een gepassioneerde ambachtsman of -vrouw? Wil je jouw vakmanschap in de schijnwerpers zetten? Grijp dan nu de kans om deel te nemen aan de 17e Dag van de Ambachten op 19 november 2023, een evenement dat het ambachtelijke vakmanschap uit onze regio's op een unieke manier in de kijker zet!

Dit sprankelende evenement wordt georganiseerd door de FOD Economie en de minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO's. Het heeft al een enorme aantrekkingskracht op het grote publiek en het wordt jaar na jaar een groot succes.

Wat kun je verwachten tijdens de Dag van de Ambachten? Een dag vol mogelijkheden om jouw werk te presenteren aan enthousiaste bezoekers. Je hebt volledige vrijheid om de dag naar eigen wens in te vullen, zolang je deze eenvoudige regels volgt:

  • In het bezit zijn van het prestigieuze label 'Erkend Ambacht'.
  • Ten minste één demonstratie, animatie of begeleid bezoek in je atelier aanbieden. Maar ook andere activiteiten zoals spelletjes of workshops zijn welkom!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook de kans om jouw prachtige creaties te verkopen en zo je ambacht nog verder te verspreiden. 

Deelname aan de Dag van de Ambachten is volledig GRATIS! Om mee te doen, moet je simpelweg het officiële label 'Erkend Ambacht' hebben. Ben je nog niet erkend? Geen zorgen! Vraag het label nu kosteloos aan en laat je vakmanschap erkennen.


Voordelen label 'Erkend Ambacht'

  • Je geniet van de enige officiële erkenning van het statuut van ambachtsman of -vrouw in heel België.
  • Je krijgt de kans om jouw vakmanschap te laten zien aan een breed publiek.
  • Profiteer van een nationale publiciteitscampagne speciaal voor de Dag van de Ambachten.
  • Ontvang een communicatiepakket om de Dag van de Ambachten lokaal te promoten, zowel voor als tijdens het evenement.

En hier is nog meer goed nieuws! Vroeger was het label alleen voor ambachtslieden in hoofdberoep, maar nu hebben ook ambachtslieden in bijberoep toegang tot deze prachtige erkenning.


Info en inschrijvingen

Ga naar https://dagvandeambachten.be en schrijf je in voor de Dag van de Ambachten vóór 9 oktober 2023. Als u te laat bent, is het niet meer mogelijk om een gedrukt communicatiekit te ontvangen.