GAAT U DIT JAAR MET EEN VAN DE AWARDS NAAR HUIS?

Gaat u dit jaar met een van de awards naar huis?

Gaat u dit jaar met een van de awards naar huis?

AP Hogeschool en Kanaal Z slaan dit jaar weer de handen in elkaar voor de 24ste editie van de Video Experience Day in Kinepolis Brussel. 30 genomineerden, 10 winnaars: op dinsdag 6 juni 2023 worden de beste corporate video’s van het jaar in de spotlights gezet. In 10 verschillende categorieën worden awards uitgereikt. Dit event wordt georganiseerd met de structurele steun van EMG, Kinepolis en VBO-FEB.

Is er onlangs een creatieve video over uw bedrijf of non-profitorganisatie verschenen voor interne of externe doeleinden en wilt u die zien schitteren op groot scherm? Zet u graag uw video én uw bedrijf of organisatie extra in de kijker? De Video Experience Day zorgt hiervoor! Zend uw video(‘s) in voor 15 maart 2023, via www.videoexperienceday.be en maak kans op een award!

Naast een mooie award ontvangen winnaars ook een uitzendcheque van €4.200 op Kanaal Z. Ten derde wordt uw video op groot scherm getoond in Kinepolis Brussel voor een divers B2B-publiek en krijgt uw film een plekje in de cocktailreportage op Kanaal Z.

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via ved@ap.be of op de website.