REKENTOOLS

Wat is een goede verkoopprijs

Wat is een goede verkoopprijs?

Met deze snelle rekentool reken je zelf uit wat de verkoopprijs van jouw producten minstens zou moeten zijn. Makkelijk. Onze economische commissie heeft alle mogelijke parameters al voorgerekend, zodat jij enkel grondstoffen en werkuren moet ingeven. Rekenen maar!

Is mijn bedrijf rendabel

Is mijn bedrijf rendabel?

Wil je weten of je uitgaven in verhouding zijn met de gemaakte kosten? We hebben alle voor de hand liggende kosten en inkomsten van een bakkerij samengebracht. Vul je eigen jaarcijfers in en je weet meteen of je bedrijf rendabel is geweest.

Wat is het minimum brutoloon van een bakkersgast of winkelmeisje

Wat is het minimum brutoloon van een bakkersgast of winkelmeisje?

Wat zijn officiële minimum brutolonen voor werknemers in de bakkerijsector? Bediende of arbeider? Deze eenvoudige module rekent de lonen voor je uit.

Hoeveel kost een werknemer per jaar

Hoeveel kost een werknemer per jaar?

Wat is de effectieve jaarlijkse kost per werknemer? Met welke bedragen moet je op jaarbasis rekening houden als je personeel in dienst hebt? Vul het brutoloon in deze module in en je krijgt meteen een erg goede indicatie. Inclusief alle kosten.

Hoeveel betaal je echt voor een uur arbeid

Hoeveel betaal je echt voor een uur arbeid?

Het brutoloon van een werknemer beslaat slechts een deel van de totale loonkosten. Het productief uurloon houdt rekening met álle kosten. Zo weet je perfect wat een uur arbeid werkelijk kost.

Kostprijsberekening

Kostprijsberekening

Hoe pak je het aan? Wat is een verantwoorde kostprijs? Met welke factoren moet je rekening houden? Deze handige handleiding wijst je de weg.

Elke maand berekenen we in Onze Passie de prijs een bakkerijproduct. Hier vind je een overzicht van alle berekende producten van het afgelopen jaar.