FIBRE MAX, DE MIX WAAR IEDEREEN VAN IN BEWEGING KOMT

FIBRE MAX, De mix waar iedereen van in beweging komt

FIBRE MAX, De mix waar iedereen van in beweging komt

Consumenten opteren steeds vaker voor een gezonde levensstijl: voedzame natuurlijke voeding zonder toevoegingen in combinatie met regelmatig bewegen. Dossche Mills ontwikkelde Artipan Fibre Max om aan deze behoefte te voldoen: de clean label meergranenmengeling waar iedereen van in beweging komt!

 

Clean label meergranenmengeling

Artipan Fibre Max is een vezelrijke meergranenmengeling, boordevol eiwitten en omega 3-vetzuren. Er zitten ook inulinevezels in. Deze bevorderen de werking van ons verteringssysteem, hebben een positieve invloed op ons immuunsysteem en zorgen voor minder schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Daarnaast is Fibre Max rijk gevuld met zonnebloempitten, bruin lijnzaad, geroosterde sojagranules en maïs. Deze mengeling is clean label: ze bevat met uitzondering van vitamine C geen E-nummers en heeft een eenvoudige declaratie. Het is een Artipan mix: er hoeft geen broodverbetermiddel toegevoegd te worden. U, artisanale bakker, kan er onmiddellijk mee aan de slag! Met deze mengeling maakt u aan de hand van onze recepten een heerlijk broodje dat clean label is.  

 

Opvallend verkoopondersteunend materiaal

Na een succesvolle lancering van Fibre Max op Broodway, is het product ook beschikbaar in Wallonië, Frankrijk en Nederland. Dossche Mills biedt u promotiemateriaal aan voor in en om uw winkel. Een praktische receptenbundel, ontwikkeld door de baktechnische adviseurs van Dossche Mills, om u op weg te zetten. Ook de Nutri-score en voedingswaarden staan hierin vermeld. Met het bloemsjabloon zet u het brood meer in de kijker op het schap. Met behulp van de beachflag en wobbler kondigt u deze nieuwe variant aan. Op de aangeboden vloerstickers en broodzakken staan stretch- en sportoefeningen. Zo stretchen uw klanten even hun spieren terwijl ze wachten in uw bakkerij en bouwen ze thuis hun conditie verder op.

 

Consumentenactie in samenwerking met Decathlon

In België loopt er tijdens het eerste kwartaal van 2022 een consumentenactie. Bij aankoop van een Fibre Max brood geeft u uw klanten een flyer met QR- en promotionele code. De QR-code leidt hen naar een specifieke landingspagina. Daar geven ze de promotionele code in. Zo maakt uw consument kans op één van de 750 waardebonnen met een waarde tot 500 euro. Een mountainbike, halters, een yogamat of gymbal… Met de vouchers kunnen ze aankopen wat ze nodig hebben om hun gezonde levensstijl te vervolledigen. Neem zeker deel aan deze actie!  

 

Meer informatie

Wil u meer weten over Artipan Fibre Max en de actievoorwaarden? Neem dan contact op met uw Dossche Mills accountmanager.