BEURSLEVEN TREKT WEER OP GANG

Beursleven trekt weer op gang

Beursleven trekt weer op gang

Na een lange periode waarin persoonlijke contacten beperkt waren, verzamelen de bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders van zondag 26 tot en met woensdag 29 september in Kortrijk Xpo voor het vierdaagse feest van het ambacht: BROODWAY.

Op deze gezellige vakbeurs komen de ondernemers & hun medewerkers alles te weten over vertrouwde leveranciers en nieuwe partners, nieuwe producten, nieuwe technieken en trends. Op de affiche vind je heel wat wedstrijden, demo’s & activiteiten. En er wordt verder gekeken dan de grenzen van de bakkerijsector. Broodway valt opnieuw samen met de slagersbeurs Meat Expo, en voor het eerst met de nieuwe delicatessenbeurs Taste of Tavola. Het wordt een fijn weerzien na een lange periode!

Met Broodway, en daarnaast de slagersbeurs Meat Expo & – nieuw in 2021 – ook een unieke selectie van hoogwaardige delicatessen op Taste of Tavola, zijn in Kortrijk Xpo maar liefst 6 beurshallen aan inspiratie & nieuwigheden te vinden. Op vandaag zijn meer dan 300 exposanten aangemeld. Heel wat vertrouwde leveranciers en trouwe exposanten van Broodway zijn ook deze editie van de partij. Zij stellen producten, materialen en uitrusting voor waarmee de ambachtelijke bakkerijsector morgen het verschil maakt. En uiteraard zijn er ook tal van bedrijven voor het eerst op de vakbeurs aanwezig. Dit zorgt voor een uniek aanbod van alles wat je voor jouw onderneming nodig hebt, waarbij zowel trouwe als nieuwe bezoekers van Broodway mogen rekenen op heel wat nieuwe ontdekkingen.

Mis ook de Innovation Award niet die de beste innovaties in de kijker zet en de perfecte uitvalsbasis vormt om nieuwigheden te ontdekken. De vakjury reikt de Innovation Award 2021 uit aan de beste innovatie uit food en uit non-food. Breng als bezoeker ook jouw stem uit, en bepaal zo mee aan welke innovatie de publieksprijs mag worden toegekend.
 

Coronamaatregelen?

Vakbeurzen vallen onder het Handelsprotocol, net zoals bakkerijen, supermarkten en winkelcentra. De geldende richtlijnen in jouw zaak zijn dus ook gewoon van toepassing op Broodway. En natuurlijk kan je bij de exposanten ook producten proeven en een glaasje drinken, of lunchen in The Greenhouse. Met het volle respect voor alle geldende richtlijnen, is de organisatie er van overtuigd dat deze Broodway voor bezoekers en exposanten een heerlijk weerzien en een memorabele editie wordt!


Praktische info

Broodway 2021: 26 – 27 – 28 – 29 september 2021 in Kortrijk Xpo
zondag 26 september: 10.00-19.00u
maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 september: 11.00-19.00u

Professionals bezoeken Broodway gratis na registratie op www.broodway.be met code 742. Bezoekers van Broodway hebben ook gratis toegang tot Meat Expo & Taste of Tavola.

Info: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk - T 056 24 11 11 – broodway@kortrijkxpo.com - www.broodway.be
Facebook & Instagram: @BroodwayKortrijk