BAKE4UKRAINE HEEFT JOUW STEUN NODIG!

Bake4Ukraine heeft jouw steun nodig!

Bake4Ukraine heeft jouw steun nodig!

Met veel verdriet zijn we getuige van de grootste humanitaire crisis die Europa kent sinds Wereldoorlog II. De oorlog in Oekraïne blijft echter doorrazen en laat een pad van leed en vernieling achter. Over heel de wereld zijn verscheidene initiatieven opgericht om Oekraïne en haar bevolking bij te staan in deze uitzonderlijke tijden. Initiatieven die ook op de onvoorwaardelijke steun van Zeelandia / Bakkers Vlaanderen kunnen rekenen.
 

Wat is Bake4Ukraine?


Bake4Ukraine werd opgericht door de Managing Director van Zeelandia Oekraïne Andriy Vasylenko samen met zijn vrouw Arenda. Zij hebben zichzelf, de beschikbare infrastructuur en hun netwerk in korte tijd omgevormd tot lokale voedselbank die 24/7 brood bakt en soep uitdeelt aan landgenoten in het risicogebied. Elke dag voeden Andriy en Arenda meer en meer monden, waardoor de nood aan grondstoffen hoog is.

Ontdek meer over: Bake4Ukraine!

 

Hoe kan ik helpen?


De schreeuw om hulp van Andriy en Bake4Ukraine wordt tot ver over de Oekraïense, en zelfs Europese, landsgrenzen opgevangen. Ze hebben nood aan financiële middelen zodat ze noodlottige landgenoten kunnen blijven voeden. Met een gift, groot of klein, verzeker jij dat ze hun hulpverlening kunnen voortzetten. 

Wat? Een financiële gift aan Bake4Ukraine, groot of klein.

Hoe? Je kan jouw bijdrage eenvoudig overmaken op de fondsenpagina van Bake4Ukraine via deze link of de Nederlandse Stichting. 

Wij willen jou alvast bedanken voor elke vorm van steun die je richting Andriy, Bake4Ukraine en hun landgenoten zendt.

 

*Er worden geen fiscale attesten afgeleverd voor donaties.