HET NIEUWSBLAD EN BAKKERS VLAANDEREN GAAN OP ZOEK NAAR DE BESTE BAKKER VAN VLAANDEREN 2022

Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan op zoek naar de Beste Bakker van Vlaanderen 2022

Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan op zoek naar de Beste Bakker van Vlaanderen 2022

Beste bakker,

nog steeds sta jij elke ochtend in de vroege uurtjes klaar om jouw klanten van het beste bakmanschap te voorzien. Van de knapperige pistolets en de crème de la crème van een eclair tot de bestelling van je vaste klanten kennen. En dat bakmanschap willen we, samen met Het Nieuwsblad, ook dit jaar, graag in de kijker zetten.

Na een succesvolle eerste editie, met maar liefst 47.000 stemmen, gaan we opnieuw op zoek naar de beste bakker van Vlaanderen. De actie wordt ook dit jaar ondersteund met een tv- en radiocampagne, en krijgt massale aandacht via sociale media en print. Er wordt voor promotiemateriaal gezorgd en geloof ons, het brengt leven in de brouwerij. Dergelijke actie lééft echt bij jullie klanten. En jij levert écht bakmanschap, merci daarvoor.

Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt de beste bakker van iedere gemeente en iedere provincie bepaald. De 5 provinciewinnaars krijgen bezoek van onze jury. Op basis van een aantal vooraf gedefinieerde criteria bepalen zij welke bakker zichzelf een jaar lang de Beste Bakker van Vlaanderen mag noemen.
 

Hoe word je de Beste Bakker van Vlaanderen? 

Je ontvangt midden januari een pakketje via de post waarin alle praktische toelichting, inclusief data wordt gegeven. Hang het bijgevoegde
promotiemateriaal zeker omhoog in jouw bakkerij en roep je klanten op om voor jou te stemmen. Daarnaast ontvang je ook een link met digitaal promotiemateriaal. Zo kan je jouw campagne ook digitaal verderzetten via Facebook, Instagram, …
 

Wat krijgt de Beste Bakker van Vlaanderen? 

Naast de eer krijgt De Beste Bakker van Vlaanderen onder meer de nodige aandacht in de krant Het Nieuwsblad en op nieuwsblad.be, een cheque van 1.000 euro en extra promomateriaal, zodat iedereen kan zien waar het beste brood en de beste koffiekoeken gemaakt worden. En dat is nog niet alles. Ook de bakkerij met de leukste promotiecampagne, video, oproep, … ontvangt een cheque van 1.000 euro!