65STE EDITIE NATIONAAL FEEST GAAT DOOR IN HET PRACHTIGE POPERINGE

65ste editie nationaal feest gaat door in het prachtige Poperinge

65ste editie nationaal feest gaat door in het prachtige Poperinge

Beste bakkers en partners,

We zijn verheugd u uit te nodigen voor het 65ste Nationaal Feest van de Bakkersbond, dat zal plaatsvinden op maandag 22 mei in de prachtige stad Poperinge. Dit jaarlijkse evenement is een geweldige gelegenheid voor bakkers van het hele land om samen te komen en onze passie voor het bakkersberoep te vieren.

Het feest begint om 9 uur 's ochtends met een heerlijk ontbijt in Hotel Palace (Ieperstraat 34, 8970 Poperinge). Je kan er genieten van diverse broodjes en viennoiserie, een assortiment van kaas en charcuterie, roerei met gebakken spek, verse vruchtensalade, vruchtsappen, koffie & thee of cava.

Om 10u45 verzamelen we ons om in stoet te vertrekken naar het Hopmuseum, waar we om 11u zullen arriveren voor de broodwijding en een academische zitting. Om 12u volgt aansluitend een receptie met verschillende hapjes.

Om 13u30 vertrekken we opnieuw in stoet naar Hotel Palace om er te gaan genieten van een feestmaaltijd met muzikale omlijsting:

Inschrijven kan nog steeds via https://tastycreations.be/nationaalfeest. Kostprijs: € 125/p.p. We kijken ernaar uit u op 22 mei te verwelkomen in Poperinge voor dit feestelijke evenement.

 

Met vriendelijke groeten,

De organisatoren van het nationaal feest van de Bakkersbond Poperinge en omliggende.

 

Praktisch

Locatie

Hotel Palace
Restaurant salons


Ieperstraat 34
8970 Poperinge

Tel 057/33 30 93
www.hotelpalace.be

 

PARKING

GRATIS VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATSEN
De Kouter
Komstraat 16-30 Poperinge