PROMOTIEFILMPJE WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER!

Promotiefilmpje Week van de Ambachtelijke Bakker!

Het broodverbruik staat al jaren onder druk. Meer nog, onze ambachtelijke bakkers verliezen marktaandeel en heel wat Vlamingen zijn vergeten dat bij hen om de hoek er een ambachtsman is die hoogwaardige verse brood- en banketproducten maakt en verkoopt. Bakkers Vlaanderen neemt daarom het initiatief om de Week van de Ambachtelijke Bakker te organiseren.

Campagne & promotiemateriaal

Het promotiefilmpje kan je hieronder bekijken en kan je delen via Facebook of afspelen via je tv-scherm. Het filmpje heeft een dubbele lading. De ambachtelijke bakker is er voor alle dagen in je leven. Van geboorte tot verjaardags- of huwelijkstaart en ja zelfs voor de koffietafel bij een overlijden. Het zijn onze bakkers die hun leven geven om dag in dag uit knapverse en gezonde producten te maken en te verkopen. 

Doe je mee?

Yes, uiteraard! Je wil toch absoluut vermijden dat de consument naar je rechtstreekse concurrent trekt omdat hij die week héérlijke koffiekoeken in de kijker zet! Het is belangrijk dat we samen werken om onze ambacht in de kijker te zetten. We maken het je daarom ook zo makkelijk mogelijk. Inschrijven is niet nodig. Wil je meedoen, hang dan de meegestuurde posters bij het oktobernummer van Onze Passie op zodat de consument weet dat ook jij meedoet en laat het weten via sociale media. Voor info en inspiratie: hou zeker ook onze online kanalen in de gaten: website, nieuwsbrief, Facebook & Instagram. 

Afspelen op je tv-scherm 

Download HIER het filmpje en speel het af op je tv-scherm in je bakkerij! De film kan je opslaan op je PC via de rechtermuisknop > Video opslaan als.