NIEUWE LEDENDEALS IN SAMENWERKING MET PROCENT.COM

Nieuwe ledendeals in samenwerking met Procent.com

Nieuwe ledendeals in samenwerking met Procent.com

Beste leden,

Bakkers Vlaanderen is een nieuwe samenwerking aangegaan met Procent.com, een gratis inkoopcollectief die zich hard maakt voor het verlagen van vaste kosten voor elke ondernemer. Procent is van oorsprong een horeca-inkoopcollectief, sinds de coronapandemie biedt zij haar diensten en besparende tarieven ook bij andere sectoren naast de Horeca aan.

Het collectieve inkoopplatform Procent is elf jaar geleden gestart. Door in grootvolume in te kopen zorgt Procent direct voor voordeel voor de aangesloten horecaondernemers. Dat principe is natuurlijk al eeuwenoud, maar niemand in de horecasector was hier actief mee bezig. Daarop besloot Procent ondernemers te helpen door op de meest uiteenlopende gebieden, zoals energie, afvalverwerking, verzekeringen en betalingsverkeer, collectieve afspraken te maken.

Inmiddels zijn meer dan 12.000 horecabedrijven in Nederland en België bij Procent aangesloten, van brasserie, (Michelin)restaurant, hotel, cateraar tot keten. Wij zijn een One-stop-shop voor de horeca en bieden onze diensten daarom in samenwerking met Bakkers Vlaanderen kosteloos aan. Het voordeel voor de aangesloten leden van Bakkers Vlaanderen is dat ze niets betalen, zelf kunnen kiezen van welke besparingen ze gebruik willen maken en voor alle productgroepen één contactpersoon hebben.’

In overleg met Bakkers Vlaanderen ligt de focus bij de opstart van de samenwerking op de volgende productgroepen:

  • Energie
  • Betaalverkeer/terminals
  • Afvalverwerking
  • Diversey (Schoonmaakartikelen)

Binnenkort zal Procent in samenwerking met Bakkers Vlaanderen contact opnemen met alle individuele leden en om een fysieke afspraak in te plannen of eventueel telefonisch toe te lichten. Mocht u vragen of interesse hebben in een vrijblijvende besparingsanalyse dan kunt u contact opnemen met:

Kristof Goeman
Accountmanager Procent.
Kristof@procent.com
+32 497 71 27 94