VDAB: POST GRATIS JE VACATURES

VDAB: post gratis je vacatures

VDAB: post gratis je vacatures

"De arbeidsmarkt staat in brand" is een zin die we de laatste tijd veelvuldig horen. De juiste profielen zijn niet meer voorhanden waardoor vele vacatures open bleven staan op de website van VDAB.

VDAB kreeg tussen maart 2022 en februari 2023 279 geplaatste vacatures. Dit cijfer, naast de vele uitzend- en selectiekantoren, bewees dat de vraag naar bakkers ontzettend hoog was.

Desondanks vulde VDAB veel van die vacatures in! VDAB maakt aan de hand van vacatures een matching met de werkzoekenden in onze database. Komt een werkzoekende op gesprek die interesse heeft in een functie als werkzoekende linken we deze kandidaat aan de vacatures op onze vacaturedatabank. Vacatures posten is gratis en zorgt ervoor dat je snel wordt gelinkt met potentiële kandidaten.

Hoe je vacatures moet posten lees je via https://werkgevers.vdab.be/online-tools. Heb je nood aan extra informatie? Wil je weten welke acties we kunnen ondernemen op je openstaande vacatures? Neem dan zeker contact op met Niki De Boysere (niki.eboysere@vdab.be en O479/41.53.80)