FLEXIBELE POULE KORTING | BAKKERS VLAANDEREN

Flexibele poule korting | Bakkers Vlaanderen

Flexibele poule korting | Bakkers Vlaanderen

Sinds een paar maanden werkt Bakkers Vlaanderen samen met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner die snel en digitaal de juiste bijverdieners matcht met jouw zaak en alle administratie van jou overneemt. 

In deze onzeker tijden kan het soms nodig zijn om last-minute iemand extra in te schakelen, bijvoorbeeld bij het plots uitvallen van een vaste werknemer door ziekte, tijdens het wachten op testresultaten of bij piekmomenten.

Om de bakkers een extra ❤️ onder de riem te steken, heeft NOWJOBS twee fijne acties uitgewerkt:

  • De prijzen voor het zoeken van nieuwe mensen werden verlaagd. Je betaalt nu hetzelfde voordeeltarief als voor het inschrijven van je eigen poule. Zo kan je voordelig een shift invullen wanneer nodig en je poule uitbreiden zonder extra kosten.
  • Daarnaast voorziet NOWJOBS een mooie korting van € 50 op je eerste contract voor nieuwe registraties. Die kan je gebruiken voor het vinden van nieuwe studenten, flexi’s of extra’s of voor het inschakelen van je eigen vaste poule via de app.

➡️ Je korting verzilveren doe je zo:

  1. Download de app en registreer je zaak volledig gratis. 
  2. Al geregistreerd? Dan open je simpelweg de app en plaats je je vacature die naar +250.000 bijverdieners wordt uitgestuurd. Of voeg je je vaste poule toe in één klik door ze uit te nodigen via ‘Favorieten’.
  3. Kies uit de verschillende sollicitaties wie je wilt inschakelen. Je ziet meteen de transparante kost. Of kies je vertrouwde favoriet uit je eigen poule.
  4. Bij het uitsturen van het contractvoorstel vul je de code ‘BakkersVlaanderen’ in. Klik op versturen et voilà, je eerste bijverdiener komt een pak goedkoper voor jou werken.

Ondertussen zijn er maar liefst 468 bakkerijen met onze applicatie aan de slag gegaan. Bakkerij Van Hecke is er één van. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees het hier.

Heb je nog vragen over de werking van de app of deze actie? Dan kan je steeds contact opnemen met Julie van NOWJOBS, en dat via julie@nowjobs.com, via telefoon op 09 398 68 90 of via Whatsapp via 0477/98 99 95.